reklama
 
ohodnotit

Ohnisko

Inside

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Ohnisko

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
dobes.pavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
caseyjones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.4.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.9.2017
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.10.2006
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.8.2013
vlas58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.9.2009
norecek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.3.2009
Dawidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.12.2004
hryzek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.3.2010
prcekx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2008
pepapa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
raduska909
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39950minih39950Krvavé stopy (2004) 
Shallow Ground n
minih14413minih14413Noční dravci (1981) 
Nighthawks n
minih27899minih27899Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (1998) 
From Dusk Till Dawn II: Texas Blood Money n
minih39490minih39490Maximální limit (2005) 
Two for the Money n
minih15069minih15069Osamělý bojovník (1984) 
n
minih5509minih5509Černé roucho (1991) 
Black Robe n
minih11620minih11620Lovci lvů (1996) 
The Ghost and the Darkness n
minih28346minih28346Future Sport (1998) [TV film] 
Future Sport n
minih12605minih12605Mistrův syn (1978) 
Drunken Master aka Zui quan n
minih6601minih6601Dobrý voják Švejk (1931) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 %
8   - dobes.pave
6   - R.RICKIE
8   - caseyjones
7   - rosta12
1   - miroslav22
9   - sluníčko
4   - Stallone56
8   - vlas58
4   - norecek
9   - Dawidek
5   - hryzek
7   - prcekx
8   - pepapa
10 - raduska909
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147861
Osobností: 626277
Fotografií: 561827
Plakátů: 266437
Obsahů a biografií: 135737

Poslední komentáře

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Godsend (2004)

Godsend
Zemře dítě a jako náhrada   se rodičům nechá udělat   klon. V tomto případě zcela   první klon na světě. Nic   není problém, nic není   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.195/0.159