Zari
ohodnotit

Odříznuto

Abgeschnitten

Další název:
Cut Off; Odříznutí
Žánr:
Rok:
2018
Délka:
131 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Odříznuto
Umělkyně Linda, sužovaná děsivou bouří na opuštěném ostrově, kde se kromě ní pohybuje i vrah, je nucena provést pitvu. Pokud najde v mrtvole ukrytou indicii, může tak zachránit unesenou dceru koronera Paula Herzfelda.

Dr. Herzfeld najde při pitvě v mozku mrtvoly kapsli se jménem a telefonním číslem své dcery Hany. Hana byla unesena a její otec se musí spojit s “Erikem,” který mu má poskytnout další instrukce. Erikův telefon však zvedne umělkyně jménem Linda. Ta právě našla mrtvého Erika na pláži ostrova Helgoland, který je kvůli zuřící bouři odříznut od okolního světa. Linda sama je ve velkém nebezpečí, neboť má v patách násilnického bývalého přítele. Herzfeldovi rychle dochází, že další pokyny najde uvnitř Erikova mrtvého těla. Aby Haně zachránil život, musí Lindu přimět k provedení pitvy. Linda je tak nucena učinit nemyslitelné, aby Hanu zachránila ze spárů psychopata, zatímco je sama sužována děsivou bouří i vlastními hrozbami.

HBO Europe


Popis / Obsah / Info k filmu Odříznuto
Soudní lékař Paul Herzfeld najde během pitvy v hlavě mrtvoly lísteček s telefonním číslem své dcery Hannah. Ta byla unesena a její únosce posílá Herzfelda na šílenou honbu za dalšími indiciemi a mrtvolami. Když však příští stopa vede na ostrov Helgoland, který je díky bouři odříznutý od okolního světa, poprosí Herzfeld o pomoc mladou autorku komiksů Lindu žijící na ostrově. V opuštěné klinice na ostrově se Linda s pomocí domovníka Endera rozhodne čelit proradné hře vraha. Ten jako by byl vždy o krok napřed. Linda i Herzfeld se stále víc a víc zaplétají do důmyslné únoscovy sítě. V boji o život Hannah jim přitom utíká čas…

Das Filmfest


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

15:55 - 16:45

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

15:55 - 16:50

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

72 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

2 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Harry Houdini

Houdini Harry

Mamma Roma

Mamma Roma
Mamma Roma

Daniel Harvey

Harvey Daniel

Naposled navštívené:
Harry Houdini

Houdini Harry

Mamma Roma

Mamma Roma
Mamma Roma

Daniel Harvey

Harvey Daniel