ohodnotit

Ochotní dospělí

Consenting Adults

Další název:
Plnoletí dospělí
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Ochotní dospělí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.4.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.6.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.9.2017
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2008
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2015
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2009
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.2.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih112608minih112608Pat a Mat: Sušenky (1992) 
Pat a Mat: Sušenky n
minih32103minih32103Arizona Dream (1993) 
Arizona Dream n
minih137944minih137944Smrtící fachman (2013) [TV film] 
The Contractor n
minih16045minih16045Podezření (1972) 
Podezření n
minih74535minih74535Dívčí války (2009) [TV film] 
Sorority Wars n
minih24196minih24196Zvířecí instinkty (1992) [Video] 
Animal Instincts n
minih85402minih85402Schůzka s Drew (2004) 
My Date with Drew n
minih27190minih27190Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999) 
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace n
minih62636minih62636Rozmarný duch (1945) 
Blithe Spirit n
minih28488minih28488Velký šprým (1999) 
The Big Tease n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.1 % (9)
7   - curil
8   - zepo
1   - miroslav22
6   - extremek.c
10 - Gremmie
8   - Johnny1
8   - michaldoko
6   - pauli1
10 - bolzanos

TV Program

ČT1 - StarDance IX ...když hvězdy ta...

14:00 - 15:55

34 minut již uběhlo
81 minut zbývá do konce

ČT2 - Evropa dnes (1999) [TV cyklus]

14:05 - 14:35

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

14:10 - 15:05

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:30 - 15:30

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153462
Osobností: 638119
Fotografií: 584093
Plakátů: 277387
Obsahů a biografií: 140676

Poslední komentáře

Harry Potter a Relikvie Smrti – ...

Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1
Videl som prvých štyroch   Potterov, ďalší ma už ako   ne-fanúšika nelákali.   Deathly Hollows Part I som   zhliadol iba pre lákavé   více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 4 / 10

Harry Potter a vězeň z Azkabanu ...

Harry Potter a vězeň z Azkabanu
Famózna forma s prekrásnou   výpravou (okolie školy, hory   v pozadí), podstatne   detailnejšou,   prepracovanejšou Williamsovou   hudbou, a více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Tajemná komnata (...

Harry Potter a Tajemná komnata
160 minút je predsa len   priveľa. Je to opäť   brilantne natočené,   charaktery nestratili nič zo   svojej pôvabnosti a ten   temnejší župan více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 6 / 10

Harry Potter a Kámen mudrců (200...

Harry Potter a Kámen mudrců
Rutinná, ničím   výnimočná, ale veľmi   zručne a efektne nakrútená   hollywoodska zábava pre celú   rodinu._

Autor: POMOthy | Hodnocení: 8 / 10

Fakjů pane učiteli 2 (2015)

Fakjů pane učiteli 2
Další teenagerovská   komedie kde se chvilkami   člověk i zasměje ale dost   to padá do trapnosti. Děj   který nezaujme se točí jen   kolem vulgárních   pubertalnich hlášek.

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.294/0.264