reklama
 
ohodnotit

Ochotní dospělí

Consenting Adults

Další název:
Plnoletí dospělí
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Ochotní dospělí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.4.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.6.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.9.2017
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2008
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2015
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2009
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.2.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33162minih33162Albert, Albert (1995) [TV film] 
Albert, Albert n
minih56843minih56843Deskový statek (2007) [TV divadelní představení] 
Deskový statek n
minih15320minih15320Pan Johnson (1990) 
Mister Johnson n
minih16089minih16089Podvedená (1991) 
Deceived n
minih75107minih75107Máslo (2011) 
Butter n
minih41695minih41695Zeptej se prachu (2006) 
Ask the Dust n
minih9336minih9336Jako zabít ptáčka (1962) 
To Kill a Mockingbird n
minih41510minih41510My holky z městečka (1986) [TV minisérie] 
My holky z městečka n
minih44827minih44827Lovci pokladů: Kniha tajemství (2007) 
National Treasure: The Book of Secrets n
minih24987minih24987Queen v Budapešti (1987) 
Varázslat - Queen Budapesten n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.1 % (9)
7   - curil
8   - zepo
1   - miroslav22
6   - extremek.c
10 - Gremmie
8   - Johnny1
8   - michaldoko
6   - pauli1
10 - bolzanos

TV Program

ČT1 - Sestřičky růží (1980) [TV insc...

07:10 - 07:50

14 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Esa z pralesa

07:15 - 07:30

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - My z Kačerova (1987) [TV seriá...

07:10 - 08:00

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:00 - 07:40

24 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152370
Osobností: 636550
Fotografií: 578532
Plakátů: 275681
Obsahů a biografií: 139841

Poslední komentáře

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Cop Car (2015)

Cop Car
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $134,552║Tržby Celosvetovo   $143,000▐ Taká haluška.   Soplaví chalani sa dostanú k   opustenému policajnému autu   a ich dobrodružstvo sa môže   začať. /55%/

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.377/0.332