reklama
 
ohodnotit

Oceloví žraloci

Steel Sharks

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Oceloví žraloci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.11.2009
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2010
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.12.2009
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.10.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
17.5.2009
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2014
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.5.2009
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.12.2009
Drobeček55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2010
madarich
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.9.2008
kopiha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
17.1.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10126minih10126Kdopak to mluví 3 (1993) 
Look Who's Talking Now! n
minih52733minih52733Automatic (1973) 
Automatic n
minih41046minih41046O Rozárce a zakletém králi (1985) [TV inscenace] 
O Rozárce a zakletém králi n
minih51227minih51227Salt a Pepper (1968) 
Salt & Pepper n
minih10821minih10821Krokodýl zabiják (1989) 
Killer Crocodile n
minih56744minih56744Obyčejní lidé (2009) 
Obični ljudi n
minih71301minih71301Nadějný rok (2011) 
The Big Year n
minih53249minih53249Poslední dny generála Pattona (1986) [TV film] 
The Last Days of Patton n
minih58326minih58326Chlupatá odplata (2010) 
Furry Vengeance n
minih42275minih42275Rebelka (2006) 
Stick It n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.3 %
6   - curil
6   - řepešínský
6   - moldovan
8   - oulisna
7   - rosta12
8   - Henry2222
1   - jambroz58
7   - Stallone56
6   - Ondra44
7   - Zdenek13
6   - kreator23
7   - Drobeček55
7   - madarich
1   - kopiha

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední lovci v Mongolsku

17:20 - 18:15

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

7 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - A je to naše!

16:40 - 17:35

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144316
Osobností: 615091
Fotografií: 539203
Plakátů: 258033
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.394/0.358