ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Obviněn

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.8% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.4.2010
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.9.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.5.2011
gabikazavacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.2.2007
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2011
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.12.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.8.2013
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.8.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2009
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2007
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.3.2012
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.1.2019
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2007
giggle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2016
frufru
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30901minih30901Velké ticho (1968) 
Il grande silenzio n
minih69018minih69018Heidi, děvčátko z hor (1993) [TV film] 
Heidi n
minih49691minih49691Flash Gordon (2007) [TV seriál] 
Flash Gordon n
minih50769minih50769Muž a jeho pes (2008) 
Un homme et son chien n
minih10715minih10715Králové mamba (1992) 
Mambo Kings n
minih143873minih143873Lovci divoké zvěře (1930) 
Animal Crackers n
minih117924minih117924Zůstaň se mnou (2014) [2k digital] 
If I Stay n
minih55849minih55849Čekání na světlo (1990) 
Waiting for the Light n
minih27654minih27654Hasnoucí den (1981) 
Hotel des Amériques n
minih11893minih11893Malostranští mušketýři (1932) 
Malostranští mušketýři n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.8 % (19)
6   - curil
8   - cicis
9   - clara.bow
7   - gabikazava
8   - catamount
7   - Charlie35
7   - satyr
6   - R.RICKIE
7   - Kycky
7   - dandysek
6   - oulisna
7   - miroslav22
7   - rosta12
8   - extremek.c
9   - pauli1
8   - fidelio
10 - respect
8   - giggle
9   - frufru
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279521
Obsahů a biografií: 141544

Poslední komentáře

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Je na první pohled zřejmé,   že druhá série je slabší,   ale snad již příště to   bude lepší. Vražda nebyla   pro diváky těžkým   oříškem, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.334/0.302