Zari
ohodnotit

Obchod pro sebevrahy [DVD kinodistribuce]

Le magasin des suicides

Další název:
The Suicide Shop
Země:
Rok:
2012
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
8.11.2012
„Nečekejte na konec světa!“

Komentáře k filmu Obchod pro sebevrahy

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.3.2013
Přiznám se, že jsem dlouho   čekal, až tento nezvyklý   animáček vyjde.Těšil jsem   se na jeho nezvyklé   zpracování a nakonec   vlastně i pojetí celého   filmu.
Zklamání.
To filmové zpracování   mi nevadilo - to ani náhodou   a ten obchod měli parádně   vybavený.Měli tam všechno,   co člověk v dané situaci   potřebuje :-).Ale celkový   příběh stál za ho....za   prd.
Škoda, je mi to   líto - dávám za 5.
terka69
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.11.2012
Originální
Animované postavy,   obzvlášť zvířata jsou   velice povedené, námět je   dle mého názoru originální   a hudba tam padne jak ušitá.   Jde se tam zasmát, ale jde   tam přemýšlet i o životě,   což bylo i smyslem tohoto   snímku včetně toho, že   někteří lidé jsou   nepoučitelní.
CindyChambell
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.3.2013
Jak zabít potenciál...
Když jsem zjistila, že se   natáčí tento film, byla   jsem nadšená, až do   momentu, kdy jsem ten film   konečně viděla... Vím, že   by to bylo o něčem jiném,   kdybych neznala originální   knížku, ale já ji bohužel   znám. Knížka měla   neuvěřitelnej potenciál,   který ten film totálně   zabil. Na to, jak knížka je   tenká a jak má dané   řádkování (hodně   široké), je krátký i film   a to zdaleka neobsáhl   všechny myšlenky knihy.
Jediné, co filmu může   pomoci, je provedení -   výtvarné a hudební. To   jediný je totiž zajímavý,   ale o to víc mě mrzí, že   zabili příběh, který mě   tak zaujal.
Když   někdo tu knížku nezná   (což je asi většina), a má   trošku sarkastický a   zvrácený pohled na život a   smrt, tak se mu to musí   líbit... Ale když tu knihu   někdo má rád a zná ji, tak   je to kámen úrazu... :-(

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama