reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

O zlé a dobré vodě [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
64 minut
„Pohádka o věčném souboji dobra a zla.“

Celkové hodnocení filmu O zlé a dobré vodě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.11.2013
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.1.2010
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.7.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.12.2013
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2008
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.10.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.1.2010
grossberg
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.9.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39244minih39244Hasiči 2: Hrdinská mise (1987) 
Missione Eroica. I pompieri 2 n
minih11424minih11424Líbánky bez ženicha (1996) 
Feeling Minnesota n
minih69610minih69610Dvě svatby (2010) [TV film] 
Double Wedding n
minih37046minih37046Vometáci (2002) 
Men with Brooms n
minih6230minih6230Doly krále Šalamouna (1950) 
King Solomon's Mines n
minih49990minih49990Zorro: Meč a růže (2007) [TV seriál] 
Zorro: La espada y la rosa n
minih43474minih43474Sam od bílé vody (1977) 
Whitewater Sam n
minih107808minih107808Takoví jsme (2013) 
We Are What We Are n
minih18172minih18172Ruka (1981) 
The Hand n
minih64858minih64858Rock A Bye Baby (1957) 
Rock-a-Bye Baby n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59 %
5   - curil
5   - REKBRIT
7   - New
6   - R.RICKIE
5   - ASPHALT
8   - Area
6   - Pauleto
5   - tvo
5   - Janinka73
7   - grossberg

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:45 - 15:50

41 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Bulungan: předběžná zpráva o k...

15:05 - 16:05

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:05 - 15:55

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Hádej, kdo jsem! (2007) [TV po...

15:15 - 16:25

11 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140632
Osobností: 602784
Fotografií: 521019
Plakátů: 252317
Obsahů a biografií: 129672

Poslední komentáře

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.45/0.429