reklama
 
ohodnotit

O skleničku víc

Další název:
A Drop too Much / One Glass Too Many
Žánr:
Rok:
1953
Délka:
19 minut
„Tragický osud mladého motoristy, který na cestě za snoubenkou vypil o skleničku víc.“

Celkové hodnocení filmu O skleničku víc

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.8.2015
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.9.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.10.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.3.2014
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.6.2013
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.1.2010
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.9.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51184minih51184Phoenix (1998) 
Phoenix n
minih6440minih6440Divoký Bill (1995) 
Wild Bill n
minih82268minih82268Super Tanker (2011) [TV film] 
Super Tanker n
minih30583minih30583Velký šéf (1969) 
Le Cerveau n
minih55085minih55085Talisman (1991) [TV inscenace] 
Talisman n
minih7495minih7495Malí drahouškové (1980) 
Little Darlings n
minih10864minih10864Krvavá svatba (1981) 
Bodas de sangre n
minih25520minih25520Ledová bouře (1997) 
The Ice Storm n
minih8810minih8810Hudbou za štěstím (1944) 
Glück unterwegs n
minih12880minih12880Moře, náš osud (1942) 
In Which We Serve n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 %
9   - curil
9   - clara.bow
8   - hvezdyn
10 - melakara
10 - kahi
9   - Bape
10 - Alex.Denim
7   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149577
Osobností: 631383
Fotografií: 571318
Plakátů: 271074
Obsahů a biografií: 137485

Poslední komentáře

Silas (1981) [TV minisérie]

Silas
Vzhledem k tomu, že Silas   nebyl na našich obrazovkách   promítán již 30 let je   oproti ostatním podobně   laděným dobrodružným   seriálům z více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Ve znamení Merkura (1978) [TV se...

Ve znamení Merkura
První a pátý díl mi z   detektivního hlediska   přijdou nejslabší, i když   v prvním pobaví Zázvorková   a Beyvl. Škoda že v   posledním více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Karlík a hřiště snů (2008)

Karlík a hřiště snů
Hned zpočátku podotýkám,   že nesnáším veškerý   sport včetně fotbalu a proto   se i filmům s touto   tématikou obloukem vyhýbám.   Jelikož mám více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Kačeří příběhy (2017) [TV seriál...

Kačeří příběhy
Viděl jsem sice jen dva celé   díly + nějaké ukázky, ale   bohatě mi to stačilo.   Absolutně nechápu, co se na   tom může někomu líbit?! Je   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Strašidla (2016)

Strašidla
Recept na tento film: vezmeme   velký kus Babovřesek,   přidáme "Hardyho Fotra"   (tlučhořologové chápu),   špetku dr. Mráčka, to vše   dlouze více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.324/0.285