reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu O arabském hvězdopravci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.7.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2015
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.6.2008
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.9.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
havry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.10.2008
pohadkar35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.7.2017
rumburak35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.6.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23501minih23501Zachraňte Willyho! (1993) 
Free Willy n
minih48329minih48329Rozjeď to! (2007) 
Switch n
minih5974minih5974Dekalog I. (1988) [TV film] 
Dekalog, jeden n
minih10124minih10124Kdopak to mluví (1989) 
Look Who's Talking n
minih37493minih37493Zpověď královny střední školy (2004) 
Confessions of a Teenage Drama Queen n
minih27589minih27589Král sokolů (2000) 
Sokoliar Tomáš n
minih47390minih47390Gymnastka (2006) 
The Gymnast n
minih44987minih44987Katakomby (2007) 
Catacombs n
minih47538minih47538Bláznovství (2008) 
The Wackness n
minih2333minih2333101 dalmatinů (1996) 
101 Dalmatians n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
7   - Justik66
4   - Rendys
10 - Gremmie
8   - Area
3   - michaela11
8   - opl
4   - kata18
3   - mirisek
4   - Collie
3   - havry
10 - pohadkar35
10 - rumburak35
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146740
Osobností: 622412
Fotografií: 554829
Plakátů: 263390
Obsahů a biografií: 134582

Poslední komentáře

Oči pro pláč (1983)

Oči pro pláč
Námět tohoto snímku je   údajně zpracovaný z   ´Bakalářské´ povídky a   tak je tím vysvětleno, proč   je ten příběh v   celovečerní stopáži tak více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Faunovo velmi pozdní odpoledne (...

Faunovo velmi pozdní odpoledne
Věra Chytilová a její   adaptace povídky Jiřího   Brdečky o chlípníkovi   středního věku a jeho   erotické touze. Rukopis této   jedinečné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

DDR (2010) [TV film]

DDR
Nejvydařenější díl z   celého seriálu, kterého   jsem zatím viděl dvě   třetiny. Do tohoto   pokračování v tom   nejlepším zasáhla otravná více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch
Který vůl napsal, že je to   romantický film? No, to je   jedno. V každém případě   je těch mých čtyřicet jen   za začátek filmu a hlavní   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Polda na melouchu (1995) [Video]

Polda na melouchu
Podprůměrná americká   kriminálka zahalená do   erotického hávu. Chris je   poměrně sympatický maník,   hezounek, který podlehne   černošce více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.227/0.189