reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nulová šance

Road Ends

Další název:
Safe House / Konec cesty
Žánr:
Rok:
1997
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Nulová šance

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2016
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.8.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih114602minih114602Vlčí dívka (2005) 
Ôkami shôjo n
minih46781minih46781Pohanská madona (1980) 
A Pogány madonna n
minih25863minih25863Noc v Roxbury (1998) 
A Night at the Roxbury n
minih93918minih93918Vrah beze jména (2011) 
Crawl n
minih38608minih38608Kozí příběh - Pověsti staré Prahy (2008) 
n
minih22483minih22483Víc mrtvý než živý (1967) 
More Dead Than Alive n
minih100932minih10093230 minut po půlnoci (2012) 
Zero Dark Thirty n
minih37895minih37895Jezdci noci (1940) 
They Drive by Night n
minih45083minih45083Osmý div světa (1989) [TV hra] 
n
minih13309minih13309Na doživotí (1986) 
Doing Life n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
7   - curil
6   - M.A.G.
8   - martin.stu
5   - R.RICKIE
6   - rosta12
8   - gyzmo
5   - tvo

TV Program

ČT1 - O zlé a dobré vodě (1997) [TV ...

13:05 - 14:10

17 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

13:15 - 13:40

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Hvězdný prach (2007)

10:50 - 13:30

152 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

13:15 - 13:55

7 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253991
Obsahů a biografií: 130306

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.177/1.15