reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nový život Spencera

According to Spencer

Další název:
Spencerův nový život
Rok:
2001
Délka:
94 minut
„Osudová láska a zapomenutá kamera…“

Celkové hodnocení filmu Nový život Spencera

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.9.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.9.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.1.2014
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.7.2007
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2010
mark1005
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22388minih22388Vera Cruz (1954) 
Vera Cruz n
minih27632minih27632Place Vendome - Svět diamantů (1998) 
Place Vendôme n
minih30159minih30159Historie d'O (1975) 
Historie d'O n
minih20350minih20350Štír (1973) 
Scorpio n
minih39599minih39599Pokaždé se loučíme (1986) 
Every Time We Say Goodbye n
minih58641minih58641Po stopách hvězd (2008) [TV pořad] 
n
minih6450minih6450Divoký večírek (1975) 
The Wild Party n
minih67843minih67843Zdravý nemocný (1979) 
Il malato immaginario n
minih67796minih67796Luisa a Lotka (2007) 
Das doppelte Lottchen n
minih40261minih40261Bouře století (1999) [TV minisérie] 
Storm of the Century n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 %
7   - curil
5   - satyr
6   - Kycky
6   - rosta12
10 - Gremmie
5   - frenky
6   - Pauleto
5   - mark1005

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:55 - 15:55

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední tajemství třetí říše ...

15:05 - 16:00

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

15:35 - 16:25

17 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605788
Fotografií: 526198
Plakátů: 253741
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.015/0.992