ohodnotit

Nový život Spencera

According to Spencer

Další název:
Spencerův nový život
Rok:
2001
Délka:
94 minut
„Osudová láska a zapomenutá kamera…“

Celkové hodnocení filmu Nový život Spencera

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.9.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.9.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.1.2014
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.7.2007
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2010
mark1005
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih61631minih61631Heidi Klum: svět modelingu (2005) [TV seriál] 
Project Runway n
minih36971minih36971Byt (2004) [TV inscenace] 
*B*Y*T* n
minih8799minih8799Hud (1963) 
Hud n
minih63059minih63059Krtek a paraplíčko (1971) 
Krtek a paraplíčko n
minih53607minih53607Vždyť je to hračka (1982) [TV film] 
Murder Is Easy n
minih86024minih86024Inga Lindström (2003) [TV seriál] 
Inga Lindström n
minih114533minih114533Sex Tape (2014) [2k digital] 
Sex Tape n
minih50146minih50146Didi - popletený anděl (2003) 
Didi: O Cupido Trapalhão n
minih41827minih41827Záhada zamčeného pokoje (1986) [TV hra] 
n
minih143140minih143140Já, kocour (2016) 
Nine Lives n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 % (8)
7   - curil
5   - satyr
6   - Kycky
6   - rosta12
10 - Gremmie
5   - frenky
6   - Pauleto
5   - mark1005

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala: Cestou ...

23:45 - 01:10

81 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Zvuky mučení

01:00 - 02:00

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Hogo fogo Homolka (1970)

23:50 - 01:20

76 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Bikesalon

00:45 - 01:20

21 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276529
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Axolotl Overkill (2017)

Axolotl Overkill
Knihu jsem nečetl a popravdě   číst nebudu. Film je o   šestnáctiletý frndě co   kašle na školu, hulí jak   fabrika a chrápe se starší   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Neuvěřitelný Hulk (2008)

TOP film. 95%

Neuvěřitelný Hulk
Tak toto bolo geniálne,   normálne lepšie ako prvý   film od Marvelu a to Iron Man.   Chválim všetko čo sa len   dá a nemôžem uveriť že   film více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.392/0.357