Zari
ohodnotit

Noční recepční [TV minisérie]

The Night Manager

Žánr:
Rok:
2016
Délka:
58 minut, 6 dílů
„S úsměvem na tváři prodává zkázu, bolest a smrt. Hvězdně obsazená adaptace románu Johna le Carrého.“
Popis / Obsah / Info k filmu Noční recepční
Šestidílnou adaptaci románu proslulého autora špionážní literatury Johna le Carrého Noční recepční (1993) režírovala uznávaná dánská režisérka Susanne Bierová. Špičkově zpracovaná i obsazená série, vyznamenaná dvěma prestižními cenami Emmy a třemi hereckými Zlatými glóby, zaznamenala velmi pozitivní ohlas u diváků i kritiky a ve svém žánru představuje jeden z vrcholů současné televizní tvorby.
Česká televize


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Noční recepční
Bývalého britského vojáka Jonathana Pinea (Tom Hiddleston) najme zpravodajská pracovnice Burr (Olivia Colman). Dostane úkol vést Whitehall a Washington, kde je spojenectví mezi zpravodajci a tajnými armádními obchody. Musí se infiltrovat do vnitřního kruhu armádního dealera Richarda Ornslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a partnera Corcorana (Tom Hollander).


Autor: SvoKar

Popis / Obsah / Info k filmu Noční recepční
Jonathan Pine /Tom Hiddleston/ je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová /Olivia Colman/ ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera /Hugh Laurie/, jeho přítelkyně Jed /Elizabeth Debicki/ a jeho společníka Corcorana /Tom Hollander/.

Zdroj: AMC Networks International


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Magi Vaughan

Vaughan Magi

Minushi

Minushi
Minushi

Naposled navštívené:
Magi Vaughan

Vaughan Magi

Minushi

Minushi
Minushi