reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Noční přízrak v poledne

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.4.2009
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.10.2007
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.9.2009
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.6.2010
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2009
Time_Raider
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih140885minih140885Boj za svobodu (2016) 
The Free State of Jones n
minih10744minih10744Kramerová versus Kramer (1979) 
Kramer vs. Kramer n
minih58717minih58717Špatné je dobré (1982) 
Wrong Is Right n
minih22036minih22036Valentin Dobrotivý (1942) 
Valentin Dobrotivý n
minih21175minih21175Tommy (1975) 
Tommy n
minih80912minih80912Znovu a jinak (2011) 
Young Adult n
minih15277minih15277Reflektor smrti (1964) 
Pădurea spânzuraţilor n
minih13132minih13132Muž na střeše (1976) 
Mannen pa taket n
minih47055minih47055Valkýra (2008) 
Valkyrie n
minih40443minih40443Moje léto lásky (2004) 
My Summer of Love n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 % (8)
5   - curil
7   - caligari
8   - Elementik
9   - oulisna
6   - pepe15
8   - Jarda1744
6   - tvo
8   - Time_Raide
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152325
Osobností: 636470
Fotografií: 578282
Plakátů: 275640
Obsahů a biografií: 139804

Poslední komentáře

Ip Man: Zrození legendy (2010)

Ip Man: Zrození legendy
Na prvé dva filmy s Donnie   Yenom to nemá, on tam   jednoducho chýba a nepomahá   ani Sammo Hung. Aspoňže   súboje sú zdarilé a   zápletka má dramatický   náboj.

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Mardi Gras: Jarní prázdniny (201...

Mardi Gras: Jarní prázdniny
Další studentská komedie,   která má přinést pobavení   zásluhou nekonečné   vypíječky a báječného   sexu. Mladíci ztělesnění   ve filmu herci více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Prokletý klaun (2014)

Prokletý klaun
Nejlepší na hororu Jona   Wattse je námět, i když   také není originální. To   mi tolik nevadí, nezvyklý je   i cíl vraždění zloducha -   děti. více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Osm hrozných (2015)

Osm hrozných
║Rozpočet   $44miliónov║Tržby USA   $54,117,416║Tržby   Celosvetovo $155,760,117 ▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,892,972 ║ Tržby za více >

Autor: T2 | Hodnocení: 8 / 10

Nespoutaný Django (2012)

Nespoutaný Django
║Rozpočet   $100miliónov║Tržby USA   $162,805,434║Tržby   Celosvetovo $425,373,688▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $29,457,271 //počet více >

Autor: T2 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.259/0.214