reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Noční přízrak v poledne

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.4.2009
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.10.2007
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.9.2009
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.6.2010
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2009
Time_Raider
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47826minih47826Appaloosa (2008) 
Appaloosa n
minih31904minih31904Hrůza na jevišti (1950) 
Stage Fright n
minih28346minih28346Future Sport (1998) [TV film] 
Future Sport n
minih16296minih16296Policajt ze školky (1990) 
Kindergarten Cop n
minih37465minih37465Tři (2005) 
Three n
minih117135minih117135Hvězdy nám nepřály (2014) 
The Fault in Our Stars n
minih50391minih50391Mládí Butche Cassidyho a Sundance Kida (2004) [TV film] 
The Legend of Butch & Sundance n
minih4268minih4268Bláznivá škola (1996) 
High School High n
minih118397minih118397Busting (1974) 
Busting n
minih13597minih13597Náš muž Flint (1966) 
Our Man Flint n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 %
5   - curil
7   - caligari
8   - Elementik
9   - oulisna
6   - pepe15
8   - Jarda1744
6   - tvo
8   - Time_Raide

TV Program

ČT1 - Z metropole, Týden v regionech

01:25 - 01:50

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Pevnosti: Terezín

01:25 - 01:40

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

01:20 - 02:00

18 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Růže z Kerrymoru (2000) [TV fi...

00:30 - 02:30

68 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.455/0.419