Zari
ohodnotit

Noc je ještě mladá

Take Me Home Tonight

Další název:
Noc je ešte mladá
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
94 minut
„Tři kamarádi na pokraji dospělosti si užívají pořádně rozjeté párty.“
Popis / Obsah / Info k filmu Noc je ještě mladá
Matt Franklin byl nadaným studentem, který absolvoval prestižní vysokou školu. Bohužel vůbec netuší, co si má se svým životem počít, a tak k nelibosti svých rodičů pracuje ve videoprodejně. Tato práce ho sice také neuspokojuje, ale má čas přemýšlet, co bude v životě dělat dál.
Jednoho dne vstoupí do obchodu Mattova nedostižná láska ze střední školy Tori Frederkingová. Matt jí nedokáže přiznat, že je jen obyčejný prodavač, a tak zmizí, převlékne se, vstoupí do obchodu jako zákazník a jakoby náhodou se setkají. Tori absolvovala univerzitu a nyní pracuje pro velkou finanční firmu. Matt předstírá, že pracuje pro Goldmana Sachse, firmu zabývající se investicemi po celém světě. Tori je poněkud překvapená, nevěděla, že má tato firma pobočku i v jejich městě, ale v každém případě to na ni udělá dojem a pozve Matta na večírek, který pořádá snoubenec jeho sestry Kyle Masterson. Matt ho nesnáší, ale kvůli Tori se rozhodne tam jít…

Mattova sestra Wendy je nadaná spisovatelka a podala si žádost na postgraduální studium do Cambridge. Nemá však odvahu otevřít dopis, který jí ze školy přišel. Také neví, jak by reagoval Kyle, kdyby ji vzali a ona se musela na nějakou dobu přestěhovat do Anglie. Matt, Wendy a jejich společný kamarád Barry Nathan, kterého právě vyhodili z práce, se rozhodnou jet na večírek společně. Barry tvrdí, že pokud chce Matt na Tori udělat dojem, musí přijet v mercedesu – a jeden svému bývalému zaměstnavateli ukradne s tím, že ho po večírku zase vrátí a na nic se nepřijde. Shodou okolností jeden ze spolužáků na večírku opravdu pracuje pro Goldmana Sachse, ale o Mattovi nic neví. Matt mu tedy řekne pravdu, že chce zapůsobit na Tori, a prosí ho, aby ho neshodil. Spolužák mu to slíbí. Mezitím Kyle přede všemi požádá Wendy o ruku…

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Noc je ještě mladá
Čerstvý absolvent MIT by měl začít pracovat pro společnost Fortune 500 a vydat se tak směrem vzhůru po schůdcích k plnohodnotnému „kravaťáckému” stylu života. Místo toho se však tento bezcílně bloumající třiadvacátník nechá zaměstnat ve videopůjčovně v Sharman Oaks Galleria - k velkému zklamání rodiny a přátel. Nicméně Mattův tichý protest proti dospělosti dostane povážlivé trhliny, když do videopůjčovny jednoho dne vkročí Tori Frederkingová, jeho nenaplněná láska ze střední školy. Dívka ho pozve na velkolepou párty na oslavu závěru léta a Matt má dojem, že má konečně šanci získat dívku svých snů. Společně se svou cynickou sestrou, dvojčetem Wendy a nejlepším kamarádem Barrym se vydává na svou životní jízdu. Od krádeže auta, přes sňatek až k nepopsatelným kouskům bez zábran, si tato partička užije nezapomenutelnou noc.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 09.11.2013 HBO


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Noc je ještě mladá
Matt Franklin a pracuje jako prodavač v obchodě s hudbou i přesto, že má dokončenou univerzitu s nejlepším výsledky a neví, co chce vlastně v životě dělat. Jednoho dne se v obchodě objeví jeho láska ze střední školy Tori, která mu nepřestává vyrážet dech i po několika letech, Matt se s Tori dohodnou, že se potkají na párty, kterou pořádá jejich kamarád ze střední a shodou okolností je to přítel Mattovi sestry Wendy. A tak se Barry Matt a Wendy vydávají na párty jejich života.

V hlavních rolích romantické komedie se objeví Anna Faris, Topher Grace, Teresa Palmer a další.


Autor: hledaseniki

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Všechny velké a malé bytosti (...

09:00 - 09:45

7 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Irsko, toulky po keltské zemi

08:30 - 09:20

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:35 - 09:35

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:50 - 09:20

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Eloisa Cianni

Cianni Eloisa

Naposled navštívené:
Eloisa Cianni

Cianni Eloisa