Zari
ohodnotit

Nikdo

Nobody

Žánr:
Rok:
2021
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
2021
„Že je někdo nenápadný, neznamená, že není nebezpečný.“
Popis / Obsah / Info k filmu Nikdo
Hutch (Bob Odenkirk) žije na pokraji svých sil pod ubíjející tíhou stereotypu. Jednou v noci se k němu do domu vloupají zloději. On se moc nevyznamená, až si z něj policista, co to sepisuje dělá srandu. V okolí i v práci si kolegové myslí, že se zachoval jako srab. Jediné jeho vodítko je, že si pamatuje, co měl zloděj na předloktí vytetováno. Při obcházení tetovacích salonů se v autobuse dostane do rvačky. A roky potlačovaný hněv vytryskne na plno.


Autor: PROCESOR

Popis / Obsah / Info k filmu Nikdo
Držitel ceny Emmy Bob Odenkirk (Volejte Saulovi) hraje Hutche Mansella – “Nikoho” ve filmu Nikdo. Jeho hrdina je ten nejobyčejnější chlap středního věku, který od života dostává ránu za ranou, ale nikdy se neodhodlá vrátit mu aspoň jednu zpátky.

Když se jedné noci vloupají do jeho domu dva zloději, Hutch se rozhodne, že se jim nepostaví na odpor, aby minimalizoval nebezpečí pro členy své rodiny. Ta ale jeho rozhodnutí dvakrát neoceňuje. Pubertální syn ho má za zbabělce a manželka jím očividně taky pohrdá.

V důsledku tohoto incident však v Hutchovi konečně bouchnou saze, všechen dlouho ukrývaný hněv a vztek se z něj vylije ven a Hutch se vydá na cestu bojovníka, na níž se bude brodit potoky krve. Převážně cizí. Hutch má totiž minulost, velmi temnou a brutální a pro záchranu rodiny neváhá využít vše, co se v mládí naučil. Ti, kdo setkání s ním přežijí, už budou nadosmrti vědět, že nemají nikoho podceňovat.

Film Nobody režíroval Ilya Naishuler, který v kinech zabodoval s originálním akčním thrillerem Hardcore Henry. Scénář napsal Derek Kolstad, který je klíčovou součástí kreativního týmu, jenž vytvářel Johna Wicka.

CinemArt


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

14 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Koněspřežka jede! (2009) [TV f...

12:05 - 12:20

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Reklama