reklama
 
ohodnotit

Nikdo není sám

Roommates

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
8.6.1995
„Když vás tíží starosti, zkuste si zapískat. Peter Falk v hlavní roli úsměvného příběhu o smutných i krásných věcech života“

Celkové hodnocení filmu Nikdo není sám

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.1.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2013
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.1.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2009
mmartina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.6.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12844minih12844Monsignor (1982) 
Monsignor n
minih42473minih42473Bravo Girls: Všechno nebo nic (2006) 
Bring It On: All or Nothing n
minih47405minih47405Jaro (2000) [TV film] 
The Spring n
minih8021minih8021Hadí jed (1981) 
Hadí jed n
minih17545minih17545Ptačí klec (1996) 
The Birdcage n
minih36337minih36337Kameňák 2 (2004) 
Kameňák 2 n
minih53583minih53583A na konci je začátek (1981) [TV inscenace] 
A na konci je začátek n
minih20862minih20862Napoleon a Josefina (1987) [TV minisérie] 
Napoleon and Josefine: A Love Story n
minih27901minih27901Černý čtvrtek (1998) 
Thursday n
minih66384minih66384Nejlepší věci na světě (2010) 
As Melhores Coisas do Mundo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.5 %
6   - curil
7   - Bara.40
6   - satyr
8   - oulisna
5   - Rendys
10 - Gremmie
6   - tvo
6   - mmartina

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

16 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Sousedé

18:55 - 19:20

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Jak vycvičit draka (2010)

17:35 - 19:30

101 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145285
Osobností: 618422
Fotografií: 543878
Plakátů: 260294
Obsahů a biografií: 133220

Poslední komentáře

Tenká červená linie (1998)

Tenká červená linie
Film mám rád z několika   důvodů – vzhledem k   historické přesnosti,   poetičnosti, skvělým   hereckým výkonům a   hudbě.
Předlohou filmu je více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 9 / 10

Vražda v Bílém domě (1997)

Vražda v Bílém domě
Před lety jsem film asi 2x   načal, ale usnul. Teď jsem   si dal opáčko a celé,   reálné to moc není, ale   což krimoška to je celkem   slušná a má napětí i   akci, takže 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Konvoj PQ 17 (2004)

Konvoj PQ 17
Rusové vždy rádi "důmali"   a to se odráží i v tomto   filmu. Film není pro   vyznavače ubohé laciné,   primitivní akční zábavy   neboť v více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 8 / 10

Jablečné víno s Rozárkou (2015) ...

Jablečné víno s Rozárkou
Filmy, které se vracejí k   událostem před sto lety, a   zejména z britského   prostředí, mám obzvláště   rád. Filmaři z ostrovů   dovedou více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Renoir (2012) [2k digital]

Renoir
Hezky se na to dívalo -   kamera vypiplaná   kompozičně, barevně i   světelně. Děj ubíhal   příjemně pomalu a nechával   čas na přemýšlení o konci   jednoho tvůrčího života a   vzniku nového.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.589/0.549