Zari
ohodnotit

Nicholas Nickleby

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
132 minut
„Velkovýpravná adaptace světoznámého románu Charlese Dickense se vrací do poloviny 19. století. Vypráví o Nicholasi Nicklebym a jeho rodině, která po otcově smrti hledá pomoc u strýce v Londýně. Ten však o chudé příbuzné nestojí...“

Komentáře k filmu Nicholas Nickleby

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Erkul
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.9.2012
Mimořádně zdařilá   adaptace Dickensovy románové   předlohy. Podobně skvělé   jsou takřka všechny britské   filmové adaptace klasiků   anglické literatury z tohoto   období.
Georgie2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.11.2010
Tenhle Nicholas je jako   obrázek...no fakt, Charlie   Hunnam vypadá jako by byl ve   scénách namalovaný:-).To   nemyslím nutně jako zápor,   dodává to filmu speciální   pohádkovou atmosféru (plus   příjemná hudba Rachel   Portman). Kdo ale dá   přednost dramatu, musí si v   ději počkat na Christophera   Plummera - jeho herecký   výkon je rozhodně   nejpůsobivější. Nevím,   kolik má tenhle Dickensův   román stran, ale film na mě   působil trochu   "skokovým" dojmem,   jako bych vždycky něco   propásla (hlavně pokud jde o   vývoj vztahů mezi   postavami). I tak má film   přes dvě hodiny, ale asi by   i v seriálu bylo pořád co   vyprávět...Každopádně se   tvůrci maximálně snažili,   aby to bylo dívatelné pro   široké publikum, jenže moc   hluboký dojem ve mně   Nickleby 2002 nezanechal.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Thomas Skarpjordet

Skarpjordet Thomas

Naposled navštívené:
Thomas Skarpjordet

Skarpjordet Thomas