Zari
ohodnotit

Něžné sestřenice

Tendres Cousines

Další název:
Tender Cousins; Sladké pokušení
Země:
Rok:
1980
Délka:
90 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Něžné sestřenice
Zanedlouho patnáctiletý Julien tráví léto roku 1939 v rodinném hotelu na jihovýchodě Francie. Více než krásy okolní krajiny ho však zajímá jeho o něco starší sestřenice Julia. Ta však Juliena přehlíží a nechává se svádět Charlesem. Charles je však již zadaný Julienově starší sestře Claire. O Juliena usiluje Juliina mladší sestra Puone, tedy také Julienova sestřenice. Po vypuknutí války muži odcházejí do armády. Jejich odchodem se Julienovo postavení v očích žen náhle změní. Julien je sice ještě velmi mladý, ale je to přece jenom muž, a proto mu to dávají ženy také znát. Julien se se svou novou rolí rád ztotožňuje. Získá nakonec i svou vysněnou starší sestřenici Julii?


Autor: Siegmund

Popis / Obsah / Info k filmu Něžné sestřenice
Patnáctiletý Julien žije s rodiči na venkově. Píše se léto roku 1939, doba je neklidná, dospívající chlapec to však téměř nevnímá, má oči jen pro svou krásnou sestřenici. Jenže ta touží po jiném mladíkovi, a tak Julien podniká všechno možné, aby svého soka znemožnil. Brzy nato odcházejí dospělí muži k armádě a na statku je náhle nouze o milostné objekty. Tehdy přichází Julienova příležitost…
Něžně romantický příběh milostného probuzení natočil David Hamilton, proslulý také jako módní fotograf. Díky režisérově výrazně poetickému vidění je tento film sledem vkusných, výtvarně pojatých záběrů poklidného venkovského života a dívčích těl, v jejich náručí Julien objevuje taje erotiky.

Autor/Zdroj: Popis
televizní program


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
La regina dei Tartari

La regina dei Tartari
La regina dei Tartari

Marjorie Shik

Shik Marjorie

Hejo Emons

Emons Hejo

Naposled navštívené:
La regina dei Tartari

La regina dei Tartari
La regina dei Tartari

Marjorie Shik

Shik Marjorie

Hejo Emons

Emons Hejo