Zari
ohodnotit

Neznámý signál

The Signal

Žánr:
Rok:
2007
Délka:
103 minut
„Tři režiséři, tři příběhy, tři různá pojetí, a přesto jeden hororový celek, z nějž vás bude mrazit v zádech...“
Popis / Obsah / Info k filmu Neznámý signál
Na dveře klepe nový rok a městečko Terminus se pomalu začíná utápět v chaosu, zmatku a anarchii. Všechny možné komunikační kanály se hroutí a z obrazovek televizí, monitorů počítačů a displejů mobilních telefonů začínají proudit do světa podivné obrazy a zvuky. A společně s nezvyklým signálem se všech obyvatel Terminu začíná chápat děsivý amok přerůstající v nelidské vražedné běsnění. Mladá žena Maya původně ničemu kolem nevěnovala pozornost, ale když si uvědomí, že má v zádech dav maniaků včetně vlastního manžela, začíná chápat, že musí něco udělat. A stejně tak její zachránce Ben. Jenže otázka zní, jak v této situaci postupovat. Jistě, nejlepší by bylo zničit zdroj signálu, ale to se mnohem snáze řekne, než udělá. A buďte si jistí, že režiséři David Bruckner, Dan Bush a Jacob Gentry, kteří natočili tento pozoruhodný sci-fi horor společně jako kooperační experiment a rozdělili jej do tří navazujících, přesto zcela odlišných částí, to svým hrdinům rozhodně neusnadní. Paranoia se začíná plížit ulicemi a smrt je nadosah ruky.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Neznámý signál
POZOR SPOILER

Mladá Mya je se svým milencem Benem u něj, když se zničehonic zapne televize s nějakými podivnými obrazci a temným zvukem. Mya spěchá k manželovi Lewisovi, ale když mu chce volat, není signál.

Vysílání první: Bláznivě zamilovaní
Už cestou domů zažije pár podivností. A když tam přijde, má tam manžel návštěvu, své dva kamarády. Dojde k drobné rozmíšce a on jednoho z nich umlátí pálkou. Druhý, Rod, se mu v tom pokusil zabránit, ale marně. Bitka pokračuje a Mya prchá. Kolem se vraždí jako na běžícím pásu. Mya se vrací zpět a nalézá Lewise spoutaného na židli. Zpacifikoval jej Rod, který se k Mye a jejímu útěku přidává. Jenže venku se nechá postřelit. Přesto jede s Myou autem, ale protože začne být agresívní, Mya schválně bourá. Rod je namaděru a ona potkává Clarka, který jí chce pomoci. Ona však odchází a pomoc odmítá.

Vysílání druhé: Žárlivé monstrum
Anna se baví se svým mrtvým mužem Kenem, když sem přichází Clark. Snažil se pomoci Rodovi, kterého vytáhl z auta. Ten však na něj zaútočí a tak mu Clark ufikne palici. Přichází sem také Lewis, který se mezitím doma setkal s Benem, a servali se. Lewisovi se zdá, že Anna je Mya. Všichni tři se jdou podívat do Lewisova auta, kde je spoutaný Ben. Také sem přijde Jim. Ten je bit Lewisem, kterému už hrabe opravdu moc. Dokonce vyslýchá Annu. Když se pustí do Clarka, objeví se zde Ben.

Vysílání třetí: Útěk z města Terminus
Ten se polomrtvý dostal z auta a Lewise překvapil. Nyní jej mlátí ocelovou lahví na postřik. On a Clark se rozhodují opustit město. Oživí Rodovu hlavu, od které se dozví, kde by mohla Mya být, a odjíždějí autem ke třináctému nástupišti. Dostanou se až tam, a skutečně ji zde naleznou. Jenže je tu i Lewis a dochází k boji.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Neznámý signál
Představte si že veškeré komunikační prostředky přestanou fungovat tak jak mají. Televize, rádia, telefony no prostě všechno, začne vysílat zvláštní signál a produkuje divné obrázky. Hlavní hrdinka Maya si toho jako jediná nevšímá. Jakmile se dostane domů, zjistí že to není jen tak. Onen tajemný signál totiž mění lidi v šílené vraždící stroje. Toto se nevyhnulo ani jejímu manželovi a tak prchá z domu. Jenže na ulici to je ještě horší...


Autor: Justik66

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

09:00 - 09:50

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

08:30 - 09:30

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:30 - 09:30

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:50 - 09:15

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kevin Durand

Durand Kevin

Anthony Swofford

Swofford Anthony

Alisoniny narozeniny (Alison's Birthday)

Alisoniny narozeniny
Alison's Birthday

Naposled navštívené:
Kevin Durand

Durand Kevin

Anthony Swofford

Swofford Anthony

Alisoniny narozeniny (Alison's Birthday)

Alisoniny narozeniny
Alison's Birthday