Zari
ohodnotit

Nevyřízený účet

Homefront

Další název:
Nezastaviteľný (SK)
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
100 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Nevyřízený účet



POZOR SPOILER!

Agent Broker odešel od policie, když byl svědkem možná zbytečného zastřelení syna jednoho mafiána. Žije nyní s dcerou Maddy v městečku kde touží mít klid. Maddy ublíží jednomu klukovi, což jeho rodiče naštve. A pak jeho otec zaútočí na Brokera a ovšem, že se se zlou potáže. Proto jeho žena kontaktuje svého bratra, takto výrobce drog. Ten se k Brokerovi vloupá a ukradne tam hračku, kočku a listiny. Z těch pozná, kdo vlastně Broker je a pošle svou holku, aby Brokera, nebo lépe řečeno informaci o tom kde je, darovala otci zastřeleného kluka ze začátku příběhu. Ten tak přes svého advokáta pošle partičku motorkářů. Ti k němu přijedou a domnívají se, že půjde o snadnou záležitost. To se ovšem velice mýlí.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Nevyřízený účet



Bývalý voják Phil Broker chce se svou dcerou Maddy prožít poklidný důchod v malém městečku, kde se ovšem znelíbí místním obyvatelům a zvlášť drogovému dealerovi Morganu "Gatorovi" Bodinovi. Klidný život v ospalém městě se mění v teror a nakonec v boj o svůj a Maddin život.


Autor: Duri86

Popis / Obsah / Info k filmu Nevyřízený účet



Bývalý agent DEA Phil Broker (Jason Statham) musí sledovat, jak se poklidný život jeho rodiny mění k horšímu, když zkříží cestu skupině překupníků drog, vedených Gatorem (James Franco)..


Autor: SvoKar

Popis / Obsah / Info k filmu Nevyřízený účet



Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery.

Zdroj: Nova


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

24 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Jepice dlouhochvostá, Maďarsko

19:20 - 19:50

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Slavnosti sněženek (1983)

18:00 - 19:30

84 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

29 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Reklama