reklama
 
ohodnotit

Nevyjasněná úmrtí - Drahý můj Jiří Grossmann [TV film]

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
58 minut
„Musel znamenitý a milovaný herec, zpěvák a textař opravdu zemřít tak mladý?“

Celkové hodnocení filmu Nevyjasněná úmrtí - Drahý můj Jiří Grossmann

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.7.2017
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.12.2007
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.11.2006
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.6.2007
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2006
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52933minih52933Sesterstvo nemilosrdných (2009) 
Sorority Row n
minih6615minih6615Doc (1970) 
Doc n
minih36662minih36662Good bye, Lenin! (2003) 
Good Bye, Lenin! n
minih19014minih19014Slavnosti sněženek (1983) 
Slavnosti sněženek n
minih24808minih24808Vojáci svobody I. - IV. (1977) 
Komunisté n
minih60423minih60423Muriel neboli V čase návratu (1963) 
Muriel ou Le temps d'un retour n
minih10975minih10975Kukuřičné děti (1984) 
Children of the Corn n
minih44815minih44815Boj o Excalibur (1997) 
Prince Valiant n
minih9472minih9472Jeden z nich je vrah (1970) 
Jeden z nich je vrah n
minih36782minih36782Godsend (2004) 
Godsend n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.8 %
9   - curil
8   - REKBRIT
6   - R.RICKIE
8   - caligari
8   - xebece
8   - AlbertPeta
7   - sluníčko
8   - tvo
8   - corado

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:05 - 04:35

13 minut již uběhlo
137 minut zbývá do konce

ČT2 - Z očí do očí

01:55 - 02:25

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

01:55 - 02:40

23 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:55 - 02:55

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146712
Osobností: 622332
Fotografií: 554742
Plakátů: 263342
Obsahů a biografií: 134565

Poslední komentáře

Sněhulák (2017)

Čekal jsem více...

Sněhulák
Není to špatný film,   oceňuji atmosféru, kameru,   lokace, hudbu... Četl jsem   knihu a bohužel scénář   příběh natolik   zjednodušil, že to pro mne   bylo zklamaní.

Autor: irm | Hodnocení: 6 / 10

Okresní přebor (2010) [TV seriál...

Okresní přebor
pro mě je okresní přebor   jeden z nejlepších českých   seriálů. vlastně   nejlepší. jsem ženská,z   města,fotbal nehraju a   nezajímá mě. více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 10 / 10

Kamarád v nouzi (2015) [TV epizo...

Kamarád v nouzi
Vcelku dobře udělaný   seriál, který se dá   zkouknout, ne každý   člověk, který je oslavován   je hrdina. Hrdinou není ani   disident Ryba, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Temná legenda 2 (2000)

Temná legenda 2
Další trapná slasher   pí*ovina. Tímto dílem to   mělo skončit, aby nedošlo   k natočení třetího dílu.   Naprostá ztráta času.   Temná legenda více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 3 / 10

Temná legenda 3 (2005) [Video]

Temná legenda 3
I když jsem to nečekala,   tak Temná legenda 3 je   lepší, než její starší   "sourozenec". Legenda o   Krvavé Mary není sice nic   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.659/0.623