Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Netvor přichází

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.6.2022
Třetí snímek o vodním   stvoření vznikl snad už z   donucení. Tvůrci se   tentokrát inspirovali   Frankensteinem, takže byl   opět byl chycen, převezen do   civilizace a tam se na něm   vědci vyřádili. Chytré   hlavy z něj udělali   suchozemce. A stejně jako   Frankensteinův výtvor opět   uprchl a začal zabíjet. No   jo. Snímek je už jen spíše   konverzační ozvláštněný   romantickým a manželským   dramatem, což námětu vcelku   škodí. Příběh se tak   zabývá hlavně tomu a   řádění netvora je jen jako   samolíbivý doplněk. Na   druhou stranu opět alespoň   uchvátí podmořské scény s   potápěči, u kterých jeden   až zalituje, že to není   barevné. Technická filmová   stránka opět typická na   padesátá léta, která   vizuálně má stále své   typické nezaměnitelné   kouzlo. To však na   celistvosti filmu nestačilo.   Třetí volné pokračování   tedy po hororové stránce   nemá šanci nijak uhranout.   Tady si zřejmě tvůrci   klasicky řekli, kujme železo   dokud je žhavé, a takto to   dopadlo. Viditelně značně   nízkorozpočtový film, což   se tvůrci hodně snažili   zakrýt a svým způsobem se   jim to podařilo, avšak co se   týče onoho netvora, spíše   vypadá jako parodie na sebe   sama.
marci22
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.6.2010
3.díl černobílé trilogie o   kreatuře z Černé laguny   nepřináší nic   nového.Musím ale říci,že   předchozí díly byly   lepší.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.4.2018
Nu, obluda již nemá čím   překvapit. Děj má hodně   hluchoty a spíše se tu   kecá, než aby se něco   dělo. Ale občas sem tam   nějaká akcička je. Ale   úroveň předchozích dvou   snímků toto dílko již   nedosahuje. Je to prostě   klasický příklad toho,   když se v hororu začnou   rozebírat vztahy a jiné   pitominy. Že by to bylo   absencí pana Arnolda? Měl   jsem dát dvacítku za   příšeru. Za nic jiného se   již body dát nedají. Jenže   jsem se chvílemi tak nudil, u   těch jejich debat, že jsem   popojížděl rychloposuvem, a   tak nemohu dát ani těch   dvacet.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Pomsta netvora (1955)

 Pomsta netvora (1955)
Pomsta netvora n
Revenge of the Creature
Žánr: horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jack Arnold

(pokračování)

Netvor z Černé laguny (1954)

 Netvor z Černé laguny (1954)
Netvor z Černé laguny n
Creature from the Black Lagoon
Žánr: sci-fi / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Jack Arnold

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

02:45 - 04:15

87 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Lesy bez budoucnosti?

03:55 - 04:25

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Sedmikráska (2014) [TV film]

04:00 - 05:00

12 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Casanova (2005)

03:25 - 05:59

47 minut již uběhlo
107 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
David Slade

Slade David

Naposled navštívené:
David Slade

Slade David