Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Neřízená střela

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
mildaaxe
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.9.2010
Georges Pal je scénárista.   Má za sebou jeden velký   úspěch, ovšem nyní se mu   už tři roky nepovedlo udat   žádné svoje dílo. Osobní   život u něj vlastně   téměř neexistuje, ani   pořádné přátele nemá. Je   to vlastně víceméně   troska, která ještě více   ničí svoje už tak   zhuntovaný tělo stovkama   cigaret, litry chlastu a   kilogramy nezdravých jídel.   Jednou, po dalším   neúspěšnym dnu vyslechne   rozhovor svých známých o   sobě – a není to rozhodně   nic pěknýho. On to vyřeší   klasicky – zleje se jako   hovado a jeho tělo už toho   má dost – probudí se v   něm druhá osobnost,   zastupující jeho tělo a   říká si Rex. A čas od   času plně kontroluje   chování nebohýho Georgese.   A to v těch   nejnevhodnějších   chvílích…
Absolutně jsem netušil   do čeho jdu. A kdybych si to   nepustil, vůbec o nic bych   nepřišel – myšlenka   rozdvojený osobnosti pro   nenáročnou komedii určitě   není špatný nápad, ovšem   to by se celej film nesměl   opírat o příšerně trapnej   scénář, kdy většina   situací je opravdu hodně   nepovedená a vtipně   rozhodně nepůsobí,   chvílema jsem si vzpomněl na   Jima Carreyho a jeho Masku,   ovšem Youn, ač se snaží   rozhodně není Carrey. A i   kdyby byl, díky nemožně   trapným situacím by z tohoto   snímku o mnoho víc   nevydoloval. Kladně můžu   tak ohodnotit pouze pro   kvalitu fimu podružnou věc a   tou sou pěkný holky. A   uznávám že asi dvě nebo   tři scény a několik   hlášek se mi líbilo. Ale   jako celek? Tohle není   bláznivá francouzská   komedie. Tohle je akorát   trapná hovadina.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

9 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - SP v boulderingu 2024

18:30 - 20:30

39 minut již uběhlo
81 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

18:00 - 19:30

69 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Augustin Symonds

Symonds Augustin

Philippe Taillefer

Taillefer Philippe

Sestra Amáta

Sestra Amáta

Naposled navštívené:
Augustin Symonds

Symonds Augustin

Philippe Taillefer

Taillefer Philippe

Sestra Amáta

Sestra Amáta