reklama
 
ohodnotit

Nepřítel mého nepřítele

Enemy of My Enemy

Další název:
Diplomatic Siege
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Nepřítel mého nepřítele

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.4% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.3.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.8.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.4.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2006
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.1.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.1.2008
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.10.2017
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.4.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.5.2015
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.10.2016
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2007
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih112689minih112689Láska je dokonalý zločin (2013) 
L'Amour est un crime parfait n
minih30534minih30534Psychopat (1966) 
The Psychopath n
minih47482minih47482Arthur a Maltazardova pomsta (2009) 
Arthur et la vengeance de Maltazard n
minih32757minih32757Černí orlové ze Santa Fé (1965) 
Die schwarzen Adler von Santa Fe n
minih2996minih2996Anděl milosrdenství (1993) 
Anjel milosrdenstva n
minih38026minih38026Paříž - Timbuktu (1999) 
París-Tombuctú n
minih18934minih18934Skok (1985) [TV inscenace] 
n
minih14631minih14631Obchod na korze (1965) 
Obchod na korze n
minih65391minih65391Celebrity Camp (2007) [TV pořad] 
Celebrity Camp n
minih29717minih29717Pluto Nash (2002) 
Pluto Nash n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.4 %
7   - cicis
5   - curil
4   - M.A.G.
4   - Kuvik
6   - catamount
6   - R.RICKIE
5   - dandysek
7   - rosta12
6   - extremek.c
1   - miroslav22
5   - POMAJZ
10 - Gremmie
8   - kapelnik
8   - Stallone56
6   - tvo
8   - Kloby
5   - eso
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.28/0.245