reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nepřítel mého nepřítele

Enemy of My Enemy

Další název:
Diplomatic Siege
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Nepřítel mého nepřítele

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.3.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.8.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.4.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2006
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.1.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.1.2008
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2008
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.4.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.5.2015
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.10.2016
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2007
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2311minih2311Rodinný přítel (1956) 
L'ami de la famille n
minih35804minih35804Můj soused zabiják 2 (2003) 
The Whole Ten Yards n
minih25260minih25260Začiatok sezóny (1987) 
n
minih41209minih41209Zámek v oblacích (2004) 
Hauru no ugoku shiro n
minih50914minih50914Pět lupičů a stará dáma (1955) 
Ladykillers n
minih55092minih55092Červánková královna (1982) [TV inscenace] 
Červánková královna n
minih2684minih2684Akce Kalimantan (1962) 
Akce Kalimantan n
minih13872minih13872Nejlepší léta našeho života (1946) 
The Best Years of Our Lives n
minih33397minih33397Inkognito (2003) 
Masked & Anonymous n
minih54694minih54694Dej šanci lásce (2009) [TV film] 
Taking a Chance on Love n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 %
7   - cicis
5   - curil
4   - M.A.G.
4   - Kuvik
6   - catamount
6   - R.RICKIE
5   - dandysek
7   - rosta12
6   - extremek.c
5   - POMAJZ
10 - Gremmie
8   - kapelnik
8   - Stallone56
6   - tvo
8   - Kloby
5   - eso

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

72 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

77 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602794
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.597/0.568