reklama
 
ohodnotit

Nepovedený večírek

Anniversary Party

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
115 minut
„I předem ohlášená oslava může ukrývat neohlášená překvapení.“

Celkové hodnocení filmu Nepovedený večírek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.3.2015
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.2.2013
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.8.2005
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.8.2007
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2015
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2015
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.12.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19572minih19572Stalo se jedné noci (1934) 
It Happened One Night n
minih43588minih43588Čelisti 4: Pomsta (1987) 
Jaws: The Revenge n
minih85248minih85248Tak mě zab! (2001) 
Kill Me Later n
minih145345minih145345Příchozí (2016) 
Arrival n
minih37637minih37637Restaurant (1986) 
Restaurant n
minih30876minih30876Průvodce ženatého muže (1967) 
A Guide for the Married Man n
minih27373minih27373Kozy, kozy, kozičky (1997) [TV film] 
Breast Men n
minih2826minih2826Allegro barbaro (1979) 
Magyar rapszódia 2. n
minih16203minih16203Poklad na Sierra Madre (1948) 
The Treasure of the Sierra Madre n
minih24822minih24822Vyžilý Boudník (1990) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
7   - curil
6   - mat.ilda
5   - Snura
5   - Faye
5   - Petak69
8   - kubik-duli
4   - MysteryIll
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550633
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134137

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.492/0.453