ohodnotit

Není Sherlock jako Holmes

Without a Clue

Další název:
Nevyřešený případ
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
106 minut

Celkové hodnocení filmu Není Sherlock jako Holmes

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.10.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.1.2009
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.1.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.9.2014
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.1.2011
volam.sa.pistik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2015
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.10.2012
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.1.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.6.2013
Dulin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.3.2011
K3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.4.2018
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.3.2009
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.3.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.6.2008
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.2.2010
spirek.tomas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2014
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2009
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.4.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.11.2009
jerigrau
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.6.2011
NicolasDC1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.1.2015
hell99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24952minih24952L.A. - Přísně tajné (1997) 
L.A. Confidential n
minih13838minih13838Nehynoucí láska (1994) 
Immortal Beloved n
minih131376minih131376Král Joe (1999) 
Joe the King n
minih76736minih76736Virtuality (2009) [TV film] 
Virtuality n
minih43104minih43104Kouzelná romance (2007) 
Enchanted n
minih45130minih45130Miluji Tě! (1978) [TV film] 
Miluji Tě! n
minih44777minih44777Pach krve 2: Cesta nikam (2007) [Video] 
Wrong Turn 2: Dead End n
minih50588minih50588Kantonský kmotr (1989) 
Ji ji n
minih154919minih154919Kings Bay (2017) 
Kings Bay n
minih66090minih66090Inju, bestie ve stínu (2008) 
Inju, la bête dans l'ombre n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67 % (23)
8   - curil
8   - cicis
4   - řepešínský
4   - hvezdyn
6   - Agostino
2   - Lienocka22
7   - volam.sa.p
5   - Omnibus
8   - Out-Of-Way
8   - Kycky
9   - Dulin
5   - K3
1   - Milicent
6   - lionheart
7   - Rendys
9   - POMAJZ
7   - spirek.tom
7   - Johnny1
10 - michaldoko
7   - tvo

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:55

58 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

ČT2 - Hranice dokořán - Rozmówki pol...

03:10 - 03:35

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

02:55 - 03:30

23 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:15 - 06:30

3 minut již uběhlo
192 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.275/0.243