Zari
ohodnotit

Nelítostná volba [TV film]

Torn Apart

Další název:
Bolestné odlúčenie (SK)
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
84 minut
„Zoufalá matka má osmačtyřicet hodin na to, aby našla svou unesenou rodinu.“
Popis / Obsah / Info k filmu Nelítostná volba
Uznávaná lékařka Vicky žije šťastně s manželem a milovanou dcerkou. Jednoho dne se jí však ozve únosce, který tvrdí, že oba unesl, a dá Vicky osmačtyřicet hodin na to, aby rozhodla, kterého z nich nechá žít. Pokud se nerozhodne v dané lhůtě, zabije oba. Stejný osud je prý potká, pokud se Vicky obrátí na policii.

Ačkoli ví, že ji únosce sleduje, rozhodne se zoufalá žena pátrat na vlastní pěst. Zjistí sice, že únoscem je otec, odhodlaný pomstít smrt dcery, která byla Vickyinou pacientkou a zemřela během náročné operace. Nemá však tušení, jak by své blízké mohla zachránit.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Nelítostná volba
Vicki žije spokojeně se svým manželem a dcerou až do dne jejich náhlého únosu. Zmizení rodiny ohlásí policii, ale únosci jí telefonicky přinutí změnit stanovisko. Zároveň od nich dostane lhůtu 48 hodin k rozhodnutí, kdo z rodiny má umřít. Snaží se zjistit, proč rodina byla unesena a zároveň je v situaci, kdy jí sleduje jak policie tak i únosci. Proč byla její rodina unesena? Stojí před hrozným rozhodnutím. Bude muset obětovat člena rodiny, nebo se jí podaří najít jiné řešení??

Zdroj: IKO Cable, s.r.o. (Film+)


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama