reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nejvyšší boss [TV film]

Boss of Bosses

Další název:
Boss bossů
Rok:
2001
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Nejvyšší boss

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2009
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2016
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.9.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.11.2011
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2007
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39057minih39057Sedmnáct zastavení jara (1973) [TV seriál] 
Semnádcať mgnovenij vesny n
minih2356minih23562001: Vesmírná Odysea (1968) 
2001: A Space Odyssey n
minih25123minih25123Armageddon (1998) 
Armageddon n
minih47930minih47930Smrt čeká všude (2008) 
The Hurt Locker n
minih47615minih47615Žena upír (1926) 
The Temptress n
minih74114minih74114Opouštíme ráj (2007) 
Opouštíme ráj n
minih17745minih17745Rebel bez příčiny (1955) 
Rebel Without a Cause n
minih45049minih45049Přepadení vlaku z Pelhamu (1974) 
The Taking of Pelham One Two Three n
minih5524minih5524Černý déšť (1989) 
Black Rain n
minih48124minih48124Metoda (2005) 
El Método n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.4 %
8   - cicis
7   - pataamat
6   - cerfik
9   - R.RICKIE
7   - luan66
6   - michaela11
7   - blackpoint
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606597
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.238/1.216