Zari
ohodnotit

Nejstarší družička na světě [TV film]

The World's Odest Living Bridesmaid

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
91 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Nejstarší družička na světě
Ostatní si o právničce Brendě myslí, že má vše, po čem ženy touží - je pohledná, schopná, bohatá, nezávislá, má skvělou kariéru. Jenom ona však ví, že toho nejdůležitějšího, lásky, se jí nedostává. Její nová známost má navíc k vysněnému muži daleko. Jestli se chce Brenda doopravdy vdát a mít děti, bude asi muset ze svých představ dosti slevit. Dokáže to nebo se bude nadále na svatbě vyskytovat jenom jako družička svých kamarádek?
Levné knihy


Popis / Obsah / Info k filmu Nejstarší družička na světě
Protagonisté amerického televizního filmu Nejstarší družička na světě jsou schopní, nezávislí, bohatí, mají vybudovanou skvělou kariéru a věnují se jen své práci a sami sobě. Ale i tato mince má dvě strany: tito hrdinové zase závidí méně úspěšným a bohatým, zato ale vdaným a ženatým. Advokátka Brenda skoro do svých čtyřiceti let marně hledá "toho pravého" právě kvůli vlastnostem, jež jí pomohly k jejím pracovním úspěchům. Pokud se chce vdát a mít děti, musí hodně slevit ze své nezávislosti a nekompromisnosti. - Téma snímku režiséra Josepha L. Scanlana je divácky zajímavé, kýčovité zpracování však film zařazuje spíše do oblasti červené knihovny.

Autor/Zdroj: /Filmový přehled


Brenda Morganová je pohledná a úspěšná právnička, která má všechno, po čem ženy touží. Chybí jí však rodinné zázemí, manžel a děti. Začíná být nervózní, neboť všechny její přítelkyně se vdávají a mají děti. Jen ona ve svých čtyřiceti letech v oblasti osobního života pokazí, co může.
Cinema 1992/10/67

Autor/Zdroj: /Cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kanály (Kanal)

Kanály
Kanal

Mohamad Dardiri

Dardiri Mohamad

Pool Party

Pool Party
Pool Party

Naposled navštívené:
Kanály (Kanal)

Kanály
Kanal

Mohamad Dardiri

Dardiri Mohamad

Pool Party

Pool Party
Pool Party