reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Něco, co stvořil Bůh

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2015
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2015
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2012
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.3.2015
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.3.2015
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.5.2016
drticik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2007
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.11.2007
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.9.2016
petra244
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
Mirdule
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42971minih42971Okamžik zlomu (2007) 
Fracture n
minih41043minih41043Putování za měsíční nitkou (1985) [TV inscenace] 
Putování za měsíční nitkou n
minih49419minih49419Milenec je zločinec (2008) 
My Mom's New Boyfriend n
minih149919minih149919Umělec Adolf (2017) [TV film] 
Urban Myths: Hitler the Artist n
minih54203minih54203Poslední polibek (1977) 
Le dernier baiser n
minih130937minih130937Tracers (2014) 
Tracers n
minih11326minih11326Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný (1992) 
Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý n
minih39316minih39316Molly Maguires (1970) 
The Molly Maguires n
minih5291minih5291Cook a Peary: Boj o severní pól (1983) [TV film] 
Cook & Peary: The Race to the Pole n
minih76576minih76576The Bang Bang Club (2010) 
The Bang Bang Club n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.6 %
8   - curil
7   - Snura
8   - Kycky
10 - kubik-duli
10 - peter22
8   - MysteryIll
10 - drticik
4   - michaela11
9   - Chroust-Sp
10 - petra244
8   - Mirdule

TV Program

ČT1 - Život a doba soudce A. K. 2

20:00 - 21:00

50 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Hitler: Dobyvatel

20:00 - 20:55

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

20:20 - 21:15

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Modrý kód (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:30

35 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146343
Osobností: 621498
Fotografií: 550906
Plakátů: 262454
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává šmrnc.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.589/0.543