reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Něco, co stvořil Bůh

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2015
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2015
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2012
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.3.2015
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.3.2015
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.5.2016
drticik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2007
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.11.2007
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.9.2016
petra244
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
Mirdule
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih63055minih63055Rodinná záležitost (2006) [TV film] 
Her Sister's Keeper n
minih25971minih25971V čertích službách (1989) 
n
minih36896minih36896Probuzení v Renu (2002) 
Waking Up in Reno n
minih25852minih25852Fontána pro Zuzanu 3 (1999) 
Fontána pre Zuzanu 3 n
minih24942minih24942Hvězdná pěchota (1997) 
Starship Troopers n
minih58615minih58615Al diablo con los guapos (2007) [TV seriál] 
Al diablo con los guapos n
minih67570minih67570Další šance (2010) [TV film] 
Second Chances n
minih52724minih52724Diamantový pejsek (2008) 
Dog Gone n
minih5831minih5831Dáma na kolejích (1966) 
n
minih27190minih27190Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999) 
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.6 %
8   - curil
7   - Snura
8   - Kycky
10 - kubik-duli
10 - peter22
8   - MysteryIll
10 - drticik
4   - michaela11
9   - Chroust-Sp
10 - petra244
8   - Mirdule
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144279
Osobností: 614996
Fotografií: 539028
Plakátů: 257983
Obsahů a biografií: 132117

Poslední komentáře

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.645/0.605