reklama
 
ohodnotit

Nebojte se, je to léčitelné

T'inquiète pas, ça se soigne

Žánr:
Země:
Rok:
1981
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Nebojte se, je to léčitelné

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.10.2009
jotino31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.5.2009
Daviddlabaja
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15156minih15156Osudný omyl (1993) 
The Crush n
minih2501minih2501ABC (1987) 
n
minih55410minih55410Cizí příbuzní (1955) 
Čužaja rodnja n
minih35824minih35824Identita (2003) 
Identity n
minih3483minih3483Báječní muži s klikou (1978) 
Báječní muži s klikou n
minih13754minih13754Nebezpečná žena (1993) 
A Dangerous Woman n
minih55698minih55698Couch (1964) 
Couch n
minih5851minih5851D'Artagnanův syn (1950) 
Il figlio di d'Artagnan n
minih4289minih4289Bláznivý exorcista (1990) 
Repossessed n
minih20754minih20754Ten kluk je postrach (1990) 
Problem Child n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
3   - Agostino
7   - ignac1
6   - Kuvik
7   - vo.truhlas
3   - T800
1   - fidelio
8   - jotino31
9   - Daviddlaba

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

09:00 - 09:45

0 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Skrytá tvář evoluce: Dědictví ...

09:00 - 09:55

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:50

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Siska: Dcery paní Malowé (1998...

08:45 - 10:00

15 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144915
Osobností: 616997
Fotografií: 541956
Plakátů: 259338
Obsahů a biografií: 132712

Poslední komentáře

Piráti (2005) [Video]

Piráti
Piráti z Karibiku s Johnnym   Deepem jsou fajn, ale tyhle   piráti mají uplně jiný   rozměr a ať se dámy   nezlobí jsou i hlubší.   Panové ví jak. No vy taky   dámy víte.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Sherlock Holmes (2009)

Sherlock Holmes
Někdy by mě zajímalo, co by   ty zpracovaní Sherlocka   Holmesa řekl autor - myslím   tím Arthur Conan Doyle. No   mě u tohle něco chybělo a   něco přebívalo. Trochu   magie tam mohli nechat.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Jason Bourne (2016)

velké sklamání

Jason Bourne
Nyní jsem se podíval na   tento film a hrůza ...již se   to tu psalo , ale dle mého   tento film neměl myšlenku a   co bylo pro mě asi nejhorší více >

Autor: Buckmister | Hodnocení: 5 / 10

Aranžér (1982) [TV epizoda]

Aranžér
Trpělivost a umanutost   poručíka Krejcárka slavila   triumf, ale kdyby si falešný   aranžér nezkrátil dovču,   došlo by i na hurdisky. V   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Doom (2005)

Doom
Ta ono natočit film, podle   tak dobrý PC střílečky   jako Doom jde hodně těžko.   I když se tady musí nechat   ta snaha. A Rock je dobrej.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.286/0.241