Zari
ohodnotit

Návrat domů

Homecoming

Další název:
Mrazivá posadnutosť (SK)
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
92 minut
„Žádná holka nezapomene na svoji první lásku.“
Popis / Obsah / Info k filmu Návrat domů
Mike Donaldson (Matt Long) se vrací do rodného města na benefiční utkání, při kterém se má rozloučit se svým dresem. Sebou si bere i svojí dívku Elizabeth (Jessica Stroupová), kterou chce představit svým rodičům. Po utkání se všichni dobře baví až na bývalou Mikeovu milenku Shelby (Mischa Bartonová), která neskutečně žárlí. Ve vhodné chvíli se dá do řeči s Elizabeth a pomluví rodiče jejího nastávajícího. Dívka se rozhodne, že rodiče navštíví až ráno a odjede sama do motelu. Bohužel kvůli utkání jsou všechny pokoje obsazené atak se vydá na zpáteční cestu. Při fingované nehodě ji Shelby srazí a odveze do svého domu. Když přijde děvče k sobě, Shelby jí lže, že jí našla na ulici, vzala k sobě, a Mikeovi nechala vzkaz, kde je. Když odjede ukrýt Elizabethyno auto, dívka hledá telefon a najde tajný pokoj, který je celý polepený fotkami jejího snoubence. Shelby pozná, že objevila její tajemství, a ihned změní taktiku. Uvězní Elizabeth a snaží se Mikea přesvědčit, že ho snoubenka opustila. Zrovna tak smýšlí i Mikeovi přátelé a radí mu, aby se vrátil k Shelby. Mezitím uvězněná dívka najde v domě důkazy o tom, že Shelby zavraždila svoji matku. Snaží se uprchnout, ale Shelby je odhodlaná zabít každého, kdo odhalí její tajemství.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Návrat domů
Mike (Matt Long) se svou přítelkyní Elizabeth (Jessica Stroup) přijíždí do svého rodného města, kde je všichni až na Shelby (Mischa Barton) přivítají s otevřenou náručí. Shelby odmítá uvěřit, že už není Mikeovou láskou ona a vyřeší to po svém. Elizabeth uvězní v domě a drží ji tam jako rukojmí. Podaří se Mikeovi Elizabeth najít a zastavit šílené počínání své expřítelkyně?


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Návrat domů
Mike (Matt Long), fotbalová hvězda malého městečka, který dostal stipendium na univerzitě, se vrací přes vánoční prázdniny domů, aby představil rodičům novou přítelkyni Elizabeth (Jessica Stroup). Všichni jsou mile překvapeni, až na Shelby (Mischa Barton), bývalou Mikeovu přítelkyni. Ta je zdrcena a odmítá uvěřit, že v Mikeově náručí už není ona, ale jiná dívka. Zoufale se snaží o to, aby Elizabeth zmizela z dohledu. Poté, co po děsivé autonehodě zraněná Elizabeth zůstane napospas Shelby, se rozpoutá peklo. Shelby chce Mika zpět a je ochotna udělat pro to všechno.

Zdroj: JOJ Cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Policejní pohádky strážmistra ...

22:30 - 23:49

27 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Moulin Rouge

22:50 - 00:50

7 minut již uběhlo
113 minut zbývá do konce

NOVA - Na vaší straně

22:55 - 23:40

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Honeymoon - líbánky k nepřežit...

22:50 - 23:40

7 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Maléry pana Šikuly (Office Space)

Maléry pana Šikuly
Office Space

Naposled navštívené:
Maléry pana Šikuly (Office Space)

Maléry pana Šikuly
Office Space