reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nashville

Žánr:
Rok:
1975
Délka:
151 minut
„Svět je velké jeviště, kde hloupost a omezenost nezná mezí.“

Celkové hodnocení filmu Nashville

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.1.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2009
jitush.b
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2008
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.3.2009
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.7.2009
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.2.2014
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2016
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2008
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.11.2016
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.4.2012
ondrech
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.1.2009
strougy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22130minih22130Vážení přátelé, ano (1989) 
Vážení přátelé, ano n
minih32653minih32653Charlieho andílci: Na plný pecky (2003) 
Charlie's Angels: Full Throttle n
minih27650minih27650Vášniví přátelé (1948) 
The Passionate Friends n
minih43816minih43816Veronica Mars (2004) [TV seriál] 
Veronica Mars n
minih39683minih39683Karibští piráti (1942) 
Reap the Wild Wind n
minih31252minih31252Šerifská hvězda (1957) 
The Tin Star n
minih44815minih44815Boj o Excalibur (1997) 
Prince Valiant n
minih35272minih35272Divoška (1932) 
Call Her Savage n
minih14049minih14049Neporažení (1956) 
n
minih37493minih37493Zpověď královny střední školy (2004) 
Confessions of a Teenage Drama Queen n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.5 %
8   - clara.bow
8   - Edward52
8   - jitush.b
6   - Mlapiska
8   - Charlie35
9   - Akana
5   - Zimmy871
5   - Petak69
6   - extremek.c
7   - MysteryIll
8   - teisan
9   - ondrech
6   - strougy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606531
Fotografií: 526566
Plakátů: 253978
Obsahů a biografií: 130304

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.247/0.221