reklama
 
ohodnotit

Napoléon

Další název:
Napoleone; Napoleone Bonaparte; Napoleon
Země:
Rok:
1955
Délka:
182 minut, zkrácená verze - 105 minut

Celkové hodnocení filmu Napoléon

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.5.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.2.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.8.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.1.2012
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2010
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.9.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32695minih32695Krvavá neděle (2001) 
Bloody Sunday n
minih97731minih97731Snadný prachy 2 (2012) [DVD kinodistribuce] 
Snabba Cash II n
minih47050minih47050Šest žen Jindřicha VIII. (1933) 
The Private Life of Henry VIII. n
minih37529minih37529Blade: Trinity (2004) 
Blade: Trinity n
minih7078minih7078Dva gauneři v poušti (1980) 
It Rained All Night the Day I Left n
minih61097minih61097Stahovák (2009) [TV pořad] 
Stahovák n
minih11084minih11084Lady Dracula (1975) 
Lady Dracula n
minih77747minih77747Scooby Doo: Legenda o Fantosaurovi (2011) [Video] 
Scooby Doo: Legend of the Phantosaur n
minih39520minih39520Zvláštní případ (1971) [TV film] 
n
minih65681minih65681Milovníci hudby (1970) 
The Music Lovers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83 %
10 - curil
7   - Erkul
7   - jarda53
9   - clara.bow
9   - pataamat
7   - Kycky
6   - MaKy92z
10 - dederon
8   - rosta12
10 - mary.charl

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

20:00 - 20:55

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Sto divů světa

20:00 - 21:00

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:40

0 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

5 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146276
Osobností: 621307
Fotografií: 550470
Plakátů: 262181
Obsahů a biografií: 134131

Poslední komentáře

Opožděná vražda (2015) [TV epizo...

Opožděná vražda
Zajímavé téma -   Zavražděný starý pán na   vesnici kde se za komančů,   ale i po válce děla spousta   nepěkných věcí. Do toho   skupina toxíků, špatné   rodinné věci a je   podezřelých jak naseto:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Sanitka 2: Díl čtvrtý (2013) [TV...

Sanitka 2: Díl čtvrtý
Solidní díl, tentokráte se   moc neřešila milenecká   vzplanutí a podobné věci,   ale bylo dost zásahů atd.   Jinak dobří herci a občas i   humor, sleduji napodruhé a   nejsem rozhodně zklamán.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Psanci a andělé (2016)

Psanci a andělé
Zajímavý western. Parta   lupičů utíká před   spravedlností a dočasný   úkryt na noc najdou na farmě   u hranic. Zde se odehraje   Tarantinem více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Nebezpečná záměna (2016) [TV fil...

Nebezpečná záměna
Podprůměrná kriminálka,   kde akce je hodně málo.   Neustálé dohadování po   telefonu s únoscem, do toho   spory s bývalým manželem,   jeho více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Válečná řežba to je, ale   vzhledem k roku natočení   1987, je to slabší a hlavně   ne tak úplně dle skutečné   předlohy. Připomíná mně   to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.512/0.476