Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Napiš si svou smrt
Lawson Russell je právník, jenž slavil úspěch obhajováním bohatých lidí, kteří nemuseli být za každou cenu nevinní. Při procesu s Thurmanem Parksem už ale nedokáže pokrytecky hájit vraha a rozhodne se odejít. Potká spisovatele Marlowa, který mu dá přečíst svůj vynikající thrillerový příběh. Chybí pouze posledních šest stran. Když Marlowa najdou druhý den mrtvého, Russell se rozhodne knihu dokončit a vydat ji jako svou vlastní. Zanedlouho se objeví detektiv Dubose, který zjistil, že vraždy popsané v knize se skutečně odehrály.

Zdroj: IKO Cable, s.r.o. (Film+)


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Napiš si svou smrt
Lawson Russell je právník,který slavil úspěch obhajováním bohatých lidí.Při procesu s Thurmanem Parksem už nedokáže pokrytecky hájit vraha.Úmyslně zmaří obhajobu a rozhodne se načas odejít.Potká staršího spisovatele,který mu dá přečíst svůj vynikající thrillerový příběh,ve kterém už chybí jen posledních pár kapitol.Když spisovatele naleznou druhý den mrtvého,Russell se rozhodne knihu dokončit a vydat ji jako svou vlastní.Zanedlouho se objeví detektiv Dubose,který zjistil,že vraždy popsané v knize,se skutečně odehrály.Russell se stává hlavním podezřelým.Uvědomí si,že upadl do rafinované pasti...a tato kniha je návod i hrozba!


Autor: 42611

Popis / Obsah / Info k filmu Napiš si svou smrt
Bývalý právník Lawson Russell si přivlastnil nepublikovanou knihu mrtvého spisovatele. Netušil ale, že vraždy v ní popsané, se skutečně odehrály. Stal se tudíž hlavním podezřelým a po krku mu jde zvídavý detektiv Dubois.

Autor/Zdroj: /Cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama