reklama
 
ohodnotit

Naostro

Hardcore

Další název:
Tvrdé porno
Žánr:
Rok:
1979
Délka:
104 minut
„Muž pátrá po zmizelé dceři, která vystupuje v pornofilmech.“

Celkové hodnocení filmu Naostro

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.7.2014
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.6.2013
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.4.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.12.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.2.2009
kolazu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.10.2007
tina12345
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.3.2013
maros188
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58810minih58810Sedm pěstí (1978) 
Quan jing n
minih72937minih72937Vánoční výlet (2009) [Video] 
Christmas Crash n
minih42674minih42674Silvestr hravý a dravý (1978) [TV pořad] 
Silvestr hravý a dravý n
minih42162minih42162Byl jsem mladým Faustem (2002) [TV film] 
I Was a Teenage Faust n
minih75683minih75683Hladová (2001) 
J'ai faim!!! n
minih148524minih148524Jako horký brambor (2012) 
The Hot Potato n
minih139610minih139610Atentát (2015) [TV seriál] 
Atentát n
minih6005minih6005Demetrius a gladiátoři (1954) 
Demetrius and the Gladiators n
minih49590minih49590Severní polární záře (2005) 
Aurora Borealis n
minih29508minih29508Pravá blondýnka (2001) 
Legally Blonde n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.8 %
9   - curil
7   - FLA
9   - Zimmy871
8   - MysteryIll
9   - Johnny1
9   - kolazu
10 - maros188
10 - tina12345
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144322
Osobností: 615111
Fotografií: 539235
Plakátů: 258055
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Den dobytí Bastily (2016)

Den dobytí Bastily
Sice ne tak úplně   originální, ale zato celkem   svižný a divácky   nenáročný akčňák pro tu   chvíli kdy potřebujete   vypnout mozek. více >

Autor: CyberMageFroll.LF | Hodnocení: 7 / 10

Rafťáci (2006)

Rafťáci
Líbilo se mi to mnohem víc,   než opěvovaní   Snowboarďáci. Mínus za tu   šílenou angličtinu v   soundtracku. To se fakt nedá   poslouchat. více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.433/0.392