reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Na útěku [TV film]

If Looks Could Kill

Další název:
Keď krása zabíja (SK)
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
80 minut
„Skutečný příběh Johna Hawkinse, nepolapitelného kriminálníka“

Celkové hodnocení filmu Na útěku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.8.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.12.2014
petule611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.12.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.4.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56895minih56895Medvěd pro hosta (1972) [TV film] 
Medvěd pro hosta n
minih43481minih43481Warlock (1989) 
Warlock n
minih18703minih18703Severní hvězda (1943) 
North Star, The n
minih51268minih51268Pošta pro tebe (2005) [TV pořad] 
n
minih62008minih62008Dobrovolná oběť (2006) 
Rohtenburg n
minih20112minih20112Šance pro lásku (1995) 
Circle of Friends n
minih15258minih15258Pacientka dr. Hegla (1940) 
n
minih42982minih42982Prázdniny (2006) 
The Holiday n
minih11116minih11116Láska (1973) 
n
minih54686minih54686Rozsudky soudce Ooky (1988) [TV inscenace] 
Rozsudky soudce Ooky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
5   - martin.stu
6   - Kycky
8   - oulisna
5   - petule611
8   - dederon
6   - rosta12

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Deníky 1. světové války

17:20 - 18:15

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Černý prapor (1958)

Černý prapor
Tak hned na začátek   strhávám hodně z hodnocení   za dialogy v cizí řeči bez   titulků. A kdyby jen v jedné   cizí řeči. Pro mne tedy   film k více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.603/0.575