reklama
 
ohodnotit

Na straně zákona

White Lightning

Další název:
McKlusky (prac. název)
Rok:
1973
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu Na straně zákona

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.4.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.7.2015
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.2.2017
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.8.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2014
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40652minih40652Dohoda (2005) 
The Deal n
minih46983minih46983Posádka v ohrožení (1994) 
The Crew n
minih42323minih42323Zlý chlap spí dobře (1960) 
Warui yatsu hodo yoku nemuru n
minih107005minih107005Jak to dělaj kluci (2003) 
The Groomsmen n
minih19920minih19920Surfoví náckové musí zemřít (1987) 
Surf Nazis Must Die n
minih18801minih18801Schůzka naslepo (1987) 
Blind Date n
minih22975minih22975Všem se daří dobře (1990) 
Stanno tutti bene n
minih4389minih4389Body Bags - Historky z márnice (1993) [TV film] 
Body Bags n
minih48708minih48708Miluji tě, já taky ne (1976) 
Je t'aime moi non plus n
minih8502minih8502Horečka sobotní noci (1977) 
Saturday Night Fever n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
6   - curil
8   - hvezdyn
9   - martin.stu
7   - Bara.40
8   - R.RICKIE
10 - oulisna
6   - rosta12
10 - Gremmie
5   - Nik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144319
Osobností: 615101
Fotografií: 539216
Plakátů: 258057
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.487/0.449