Zari
ohodnotit

Na stojáka [TV pořad]

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
30 minut, 30x 112 dílů
„Na stojáka je prolomení chladné televize, něco, co tu ještě nebylo, něco, co riskuje a chce překvapit.“
Popis / Obsah / Info k filmu Na stojáka
Originální česká "stand-up comedy" vychází z tradice známé z angloamerických barů. V nich se bavič na malém pódiu postaví před publikum a během několika minut je zkouší pobavit vtipy, zpěvem, či improvizovanými scénkami. Slavným americkým příkladem byl komik Lenny Bruce, kterého ve známém filmu Boba Fosse ztvárnil Dustin Hoffman.Pořad NA STOJÁKA tvoří trvalou součást českého programu HBO. Původně se opíral o populární tváře typu Tomáše Hanáka, Tomáše Matonohy, či Ester Kočičkové, autoři však postupně objevili i talenty dosud neznámé - například Ivu Pazderkovou, Josefa Poláška, Lukáše Pavláska, Marii Ludvíkovou, či Lumíra Tučka."Na stojáka je odvaha vystoupit a dát se všanc," říká režisér Zdeněk Tyc. "Na stojáka je prolomení chladné televize, něco, co tu ještě nebylo, něco, co riskuje a chce překvapit," upřesňuje režisér.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Na stojáka
Trojan: „Z natáčených představení prvního „stojákového“ večera jsem měl opravdovou radost. Krédo švandoprdky bylo zachováno a senzitivnější divák měl dokonce i vo čom podumat. Hercům se dostalo zaslouženého sukcesu. Nicméně zůstává v platnosti ono známé, že dělat švandu není žádná legrace, nýbrž tvrdá dřina. Takže: Švandoprdce zdar!
4.11.2004


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Na stojáka
Filmový kanál HBO připravuje ve spolupráci s produkční společností Total HelpArt T.H.A. do vysílání zcela nový formát tzv. Stand Up Comedy, tedy televizní Show jednoho herce v barovém prostředí před publikem.

Uvedení prvního dílu šestidílné pilotní série pořadu - Na stojáka proběhne na HBO před Vánočními svátky. V této show se představí asi třicítka domácích hereckých hvězd.
Total HelpArt T.H.A.


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Superdebata o vztahu národní a...

20:10 - 22:00

7 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

20:00 - 20:50

17 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:40

2 minut již uběhlo
83 minut zbývá do konce

Reklama