NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Na prahu temnot

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (21 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.2.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2008
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.8.2015
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.12.2016
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.8.2015
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.1.2019
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.1.2017
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.3.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.7.2019
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.10.2016
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2013
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2021
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.9.2016
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.6.2013
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.1.2019
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.3.2010
LUCIUS
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.5.2008
boric_model
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.1.2020
Devilian
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2008
Namika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.5.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48681minih48681Alone with Her (2006) 
Alone with Her n
minih52995minih52995Divoký anděl (1998) [TV seriál] 
Muñeca brava n
minih54751minih54751Carnivorous (2007) 
n
minih3554minih3554Bandité v Miláně (1968) 
Banditi a Milano n
minih56356minih56356Caligula - vláda šílence (1987) [TV seriál] 
Caligula: Reign of Madness n
minih36739minih36739Daleko (2003) 
Uzak n
minih40442minih40442Panic je nanic (2005) 
Panic je nanic n
minih63544minih63544Geronimo (1962) 
Geronimo n
minih3164minih3164Antonio Gramsci (1977) 
Antonio Gramsci: i giorni del carcere n
minih33904minih33904Hadí stisk (2001) [Video] 
Venomous n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 % (21)
7   - Prasoid
8   - Agostino
7   - LenC2
6   - vojtam
5   - Robinson
2   - radegaster
8   - tomast
4   - Andrejevna
5   - Faustka
5   - zepo
7   - 151974
5   - ASPHALT
5   - mrakoslap
9   - thornhill
6   - kahi
8   - respect
6   - Topi
10 - LUCIUS
4   - boric_mode
10 - Devilian

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

12 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Velká vlastenecká válka

12:05 - 13:00

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:30

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Walker, Texas Ranger (1993) [T...

11:25 - 12:25

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177659
Osobností: 678063
Fotografií: 710845
Plakátů: 338016
Obsahů a biografií: 162294

Poslední komentáře

Secret Garden (2017) [TV epizoda...

Secret Garden
Klasika. Opět ta, která byla   za největší potvoru d   začátku, projeví hrdinské   srdce a obětuje se. Vkládám   ještě naději, že alespoň   Gothel bude fakt potvora a ne   jen někdo s narušeným   zázemím.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Dívka s pistolí (1968)

Dívka s pistolí
Cesta pomsty sicilské   zneuctěné ženy. Dostat   sicilskou ženu do postele a   utéct se prostě nevyplácí.   Nejen Francouzi, ale i   Italové více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vlákna (1984) [TV film]

Vlákna
Šokující, naprosto reálný   a ve svém jádru hodně   varující snímek, tentokrát   od britských tvůrců   televize BBC. Tentokrát   proto, že více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Noční lovec (2018)

PROCESOR!

Noční lovec
Tvářilo se to, jako solidní   kriminálka a musím přiznat,   že ten závěrečný zvrat   jsem nečekal, ale na   vysvětlení mnoha věcí mi   to nestačilo. Každopádně   jsem se nenudil a nadprůměr   určitě.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Duna (2021)

Nějakej oskar by to dostat mohlo

Duna
Je to opravdu dobrý film,   který je tedy úvodem do   příběhu a i když je dobré   ho vidět v kině, pro kino   byl natočen, tak   naneštěstí více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení