Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Na nože
Nová kulinářská soutěž Na nože!, kterou vysílá každé úterý televize Prima, je opravdu ostrá. Trojice porotců (Zdeněk Pohlreich, Roman Vaněk a Eva Filipová) hodnotí kuchařské umění tuctu soutěžících.

Dvanáct soutěžících spolu bude trávit 24 hodin a plnit úkoly poroty. U tohoto pořadu se opět vytříbí nevybíravý slovník Zdeňka Pohlreicha.


Autor: veverka-zrzka

Popis / Obsah / Info k filmu Na nože
Nová reality show Zdeňka Pohlreicha prověří kulinářské dovednosti a psychickou odolnost amatérských i profesionálních kuchařů. Dostat se do finálové dvanáctky nebude jednoduché. O postupu rozhodne nejen umění uvařit jídlo, které vás charakterizuje, ale i zdánlivá maličkost, jakou je krájení cibule. Nejednomu zkušenému kuchaři se zaleskne slza v oku.

Nekompromisní arbitr a nesmlouvavý šéf Zdeněk Pohlreich prověří v nové reality show nejen kulinářské dovednosti, zručnost, rychlost a schopnost improvizace, ale i psychickou odolnost amatérských i profesionálních kuchařů.

Na pomoc si přizval majitele Pražského kulinářského institutu Romana Vaňka a úspěšnou autorku publikací v oblasti společenské etikety a gastronomie Evu Filipovou. Své kuchařské dovednosti předvedou finalisté mimo jiné při přípravě ryb, mezinárodní kuchyně, různých druhů masa, ale i obyčejných vajíček nebo při pečení dortu. Síly nakonec změří i proti samotnému Zdeňku Pohlreichovi.

Vařit se bude v různých prostředích – diváci tak uvidí, jak si budou finalisté počínat v šéfově domovské restauraci Café Imperial, zda jejich odolnost potrápí děti na dětském táboře nebo co předvedou při přípravě party pro významné hosty či na letním grilování na lodi. Účastníci nové reality show Na nože! spolu budou navíc po celou dobu natáčení bydlet na pronajatém statku. A můžeme vám zaručit, že už od začátku pořadu vybublají na povrch silné emoce. Nejen při krájení cibule vytrysknou kuchařům slzy z očí! Může být informovaný a zanícený amatér lepší než profesionální kuchař?

O postupu soutěžících do dalších kol rozhodnou nejen jejich kulinářské dovednosti, ale i chuť vyhrát, umění soupeřit a vydat ze sebe to nejlepší. A samozřejmě rozhodnutí Zdeňka Pohlreicha a jeho poradců Romana Vaňka a Evy Filipové. Zvítězí jen jeden a konečný verdikt vyřkne přísný, ale spravedlivý arbitr Zdeněk Pohlreich!

FTV Prima


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama