Zari
ohodnotit

Na mamuta!

Mammuth

Země:
Rok:
2010
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
9.12.2010
„Gérard Depardieu v hlavní roli bláznivé roadmovie...“

Komentáře k filmu Na mamuta!

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.7.2015
Čeká nás to (snad)   všechny. Zasloužený odchod   do důchodu a kvůli   prokázání potřebných   odpracovaných let sháňka po   důležitých potvrzení.   Gérard Depardieu se zhostil   hlavní role a tím   náležitě prokázal, že se   stále nebojí žádné výzvy   a přijímá je s úctou a   pokorou. Jedná se o   systematický Artový snímek   o lidském osudu,   bláznovství a pochopení   veškerých sounáležitostí   s tím spojené. Těžkost   doby přinese i jisté   procitnutí, tajnosti z   minulosti a sebe samého.   Legendární motorka Mammut z   roku 1973 je takovým   pojítkem jeho příběhu,   neboť právě na něm   objíždí své bývalé   zaměstnavatele a díky   němuž docílí i několika   bizarních setkání,   vzpomínek a různých   podivných zvláštností.   Silný citový příběh   takřka ze života.
Rumenka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.1.2011
Důchodcovské road movie mám   ráda, ale v tomto případě   mám rozporuplné pocity.   Chvilkama jsem se nudila,   chvilkama kochala absurdnem,   chvilkama mi bylo pana   Depardiéra líto a i přišlo   i několik kontroverzních   momentů.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Daniel Zolghadri

Zolghadri Daniel

Naposled navštívené:
Daniel Zolghadri

Zolghadri Daniel