reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Na konci dial'nice

Rok:
1982
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
1.12.1983

Celkové hodnocení filmu Na konci dial'nice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2014
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.7.2007
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
qweztr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23371minih23371Za každou cenu (1991) 
True Colors n
minih74072minih74072Tvrdohlavá žena aneb Zamilovaný školní mládenec (1972) [TV divadelní představení] 
n
minih8986minih8986Chléb, láska a... (1955) 
Pane, amore e... n
minih58811minih58811Čtyři noci s Annou (2008) 
Cztery noce z Anną n
minih31232minih31232Monte Walsh (1970) 
Monte Walsh n
minih105236minih105236Kouzlo přítomného okamžiku (2013) 
The Spectacular Now n
minih54980minih54980Velká policejní pohádka (1979) [TV inscenace] 
Velká policejní pohádka n
minih12068minih12068Mise spravedlnosti 2 (1992) [Video] 
Martial Law 2 - Undercover n
minih96244minih96244Prince of Central Park (2000) 
Prince of Central Park n
minih88638minih88638Střepy pro štěstí (1986) [TV inscenace] 
Střepy pro štěstí n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
7   - jmenuji.se
4   - Snura
10 - dederon
6   - rosta12
7   - tvo
4   - qweztr

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:45 - 17:15

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Přehnaná p...

16:30 - 17:20

22 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

57 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606719
Fotografií: 526707
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130356

Poslední komentáře

Gangster Ka (2015)

Gangster Ka
Hynek Čermák výborný,   zvláště ty pokoutní   grimasy! Zbytek filmu se mi   však nezdál extra zdařilý   - příběh byl asi dost   limitován více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.329/0.304