Zari
ohodnotit

Muž z vlaku

L'homme du train

Další název:
Strojvůdce; The Man on the Train
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
90 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Muž z vlaku
Kriminální drama režiséra Patrice Leconteho předvádí herecký koncert dvou hvězd francouzského filmu Jeana Rocheforta a Johnny Hallydaye.

Náhodné setkání dvou rozdílných mužů v lékárně. Učitel v důchodu v malém městečku Manesquier (Jean Rochefort) pozve gangstera Milana (Johnny Hallyday) na skleničku, zapít šumivé tablety. Zároveň mu nabídne přenocování, které Milan přijme, protože místní hotely jsou zavřené. Oba tak rozdílní muži si začínají rozumět, učitel brzy odhalí plán Milana vyloupit místní banku. Manesquier požádá gangstera, zda by se k němu nemohl připojit a stát se jeho parťákem. Milan to odmítne. Situaci komplikují bývalí parťáci Milana, kteří mají stejný záměr vyloupit banku, jak byli dříve dohodnuti. Muži se ráno rozloučí, učitel odchází do nemocnice na operaci a Milan se chystá s partou na loupež. Banka je ale obklíčená policií, které všechno shodil gangster Max, a při útěku je Milán smrtelně postřelen. Zároveň na operačním stole umírá Manesquier.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Muž z vlaku
Na opuštěné železniční stanici se setkávají učitel a gangster. Vzniká mezi nimi zvláštní pouto a začínají si navzájem závidět své životy. Konec týdne přinese zásadní změny do životů obou mužů.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Man on the Train (2011)

 Man on the Train (2011)
Man on the Train n
 
Žánr: drama
Země: Kanada / Irsko
Režie: Mary McGuckian

(remake)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pan Wolodyjowski

Pan Wolodyjowski

Naposled navštívené:
Pan Wolodyjowski

Pan Wolodyjowski