reklama
 
ohodnotit

Muž na laně

Man on a Tightrope

Žánr:
Rok:
1953
Délka:
100 minut
„Členové československého cirkusu se rozhodli emigrovat. Všichni najednou!“

Celkové hodnocení filmu Muž na laně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.10.2008
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.11.2006
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2016
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2008
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2007
Laula
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3568minih3568Bar s telefonem (1980) 
Le bar du téléphone n
minih2642minih2642Ach Egon! (1961) 
Ach Egon! n
minih117924minih117924Zůstaň se mnou (2014) [2k digital] 
If I Stay n
minih53710minih53710Ženy (1969) 
Les femmes n
minih55304minih55304Za svědka půjde počítač (1987) [TV inscenace] 
Za svědka půjde počítač n
minih56420minih56420Ženy v pokušení (2010) 
Ženy v pokušení n
minih118210minih118210Duch žraloka (2013) [TV film] 
Ghost Shark n
minih5399minih5399Čarodějky z předměstí (1990) 
Čarodějky z předměstí n
minih136947minih136947Poslední taxi do Darwinu (2015) 
Last Cab to Darwin n
minih65448minih65448Čundrcountry show (1994) [TV pořad] 
Čundrcountry show n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
7   - curil
8   - clara.bow
5   - hvezdyn
8   - martin.stu
6   - zepo
6   - stereolab
5   - Laula

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2012) [TV cyklus...

21:00 - 21:40

2 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Miniaturní zbraně

20:55 - 21:40

7 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

20:20 - 21:15

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Modrý kód (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:30

47 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146343
Osobností: 621498
Fotografií: 550906
Plakátů: 262453
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává šmrnc.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.576/0.534