reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Muž meteor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2015
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.2.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2017
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.10.2017
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.5.2012
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.6.2013
ZdenekJirasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.5.2009
sluníčko1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67285minih67285Rudá zóna (1986) 
Zone rouge n
minih37186minih37186Pach krve (2003) 
Wrong Turn n
minih34297minih34297Půjčovna mozků (1992) 
Brain Donors n
minih10361minih10361Kočičí lidé (1942) 
Cat People n
minih28712minih28712Lara Croft - Tomb Raider (2001) 
Lara Croft - Tomb Raider n
minih31780minih31780Replikant (2001) 
Replicant n
minih27895minih27895Sluneční jas (1999) 
Sunshine n
minih54534minih54534Jak Ťuk a Bzuk putovali za sluníčkem (1977) [TV minisérie] 
Jak Ťuk a Bzuk putovali za sluníčkem n
minih36804minih36804Bolek a Lolek (1963) [TV seriál] 
Bolek i Lolek n
minih30731minih30731Nejhorší obavy (2002) 
The Sum of All Fears - Der Anschlag n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.3 % (9)
8   - curil
4   - catamount
4   - R.RICKIE
7   - Kycky
1   - miroslav22
5   - MILAN19611
9   - Stallone56
5   - ZdenekJira
5   - sluníčko1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152312
Osobností: 636452
Fotografií: 578229
Plakátů: 275629
Obsahů a biografií: 139784

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.283/0.244