Zari
ohodnotit

Muž, který plakal

The Man Who Cried

Rok:
2000
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
2/2001
Popis / Obsah / Info k filmu Muž, který plakal
1927. Mladá dívka odplouvá do Ameriky hledat svého otce. Náhodou se ale dostane na loď do Anglie a s novým jménem Suzie zůstává u jedné anglické rodiny. Po deseti letech je díky svému talentu přijata do pařížského uměleckého souboru a seznámí se s ambiciózní ruskou tanečnicí Lolou. Když přijdou do Paříže nacisti, Lola bez váhání kolaboruje, ale Suzie se připojí ke svému cikánskému příteli Césarovi. Situace je stále nebezpečnější. César přemlouvá Suzii, aby odjela za svým otcem, ale ona chce zůstat jen s ním.

Zdroj: Film Europe Media Company


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Muž, který plakal
Ocitáme se v Rusku mezi světovými válkami, kde žije mladá dívenka se svojí babičkou a milujícím otcem. Panuje zde však velká bída a proto je otec nucen opustit svou malou dcerku a vydává se do Ameriky s nadějí, že jednou bude moci přivést i svoji rodinu do země plné možností.
Nepřízní osudu je však dívenka nucena uprchnou z Ruska sama, naneštěstí se dostane pouze do Anglie, kde ji přidělí jméno Suzie a dají na výchovu do anglické rodiny, je však jiná než ostatní děti a jediné co ji drží nad vodou je její zpěv, který je kouzelný.
Suzie dospívá a touha dostat se do Ameriky zůstává, podaří se jí nalézt svého otce nebo si pro ni život přichistá dašlší překvapení?
Na to se můžete podívat v tomto krásném filmu o těžkém životě mladých lidí, kteří se snaží získat alespoň trochu šteští z toho mála, jež v té době na světě bylo.


Autor: Pardal

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ralph Sanford

Sanford Ralph

Soudce zvaný šerif (Le Juge Fayard dit le 'shérif')

Soudce zvaný šerif
Le Juge Fayard dit le 'shérif'

Naposled navštívené:
Ralph Sanford

Sanford Ralph

Soudce zvaný šerif (Le Juge Fayard dit le 'shérif')

Soudce zvaný šerif
Le Juge Fayard dit le 'shérif'