reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Muž jménem La Mancha

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.1.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.3.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.10.2012
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.9.2014
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.7.2008
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
akina1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.6.2009
aniiicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5299minih5299Copak je to za vojáka... (1987) 
Copak je to za vojáka... n
minih107514minih107514Tři muži (1936) 
n
minih67630minih67630Smrt Maria Ricciho (1983) 
La mort de Mario Ricci n
minih22092minih22092Vánoce v Connecticutu (1992) 
Christmas in Connecticut n
minih10366minih10366Kočičí princ (1978) 
Kočičí princ n
minih9693minih9693Jízda na tygru (1961) 
A cavallo della tigre n
minih75119minih75119Bruna Surfistinha (2011) 
Bruna Surfistinha n
minih65612minih65612600 kilo zlata (2010) 
600 kg d'or pur n
minih28712minih28712Lara Croft - Tomb Raider (2001) 
Lara Croft - Tomb Raider n
minih23914minih23914Zlo neznámého původu (1983) 
Of Unknown Origin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 %
8   - curil
9   - payo1555
10 - melakara
9   - Kycky
10 - ELEONORA
8   - Milicent
8   - Area
10 - mary.charl
9   - akina1
9   - aniiicka

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Volejbal: Česko - Srbsko

14:50 - 17:35

160 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

16:50 - 17:50

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146288
Osobností: 621359
Fotografií: 550602
Plakátů: 262212
Obsahů a biografií: 134136

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.543/0.504