Zari
ohodnotit

Mutant

Forbidden World

Další název:
Subjekt 20
Žánr:
Rok:
1982
Délka:
77 minut

Komentáře k filmu Mutant

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Prasoid
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.1.2011
Mutant či Forbidden world je   báječnou podřadnou   podívanou pro uvolnění   namožené mysli, která chce   zhlédnout trochu krve a   nahoty. Ovšem jisté stránky   snímku mozek nepochybně   zaměstnají a ještě více   ho vyčerpají, což může v   konečném důsledku vést k   jeho odebrání se do říše   snů.
AGAMEMNON
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2007
Tenhle film znám jako Mutanta   či Subjekt 20. Jak už je u   Cormana zvykem uvidíme triky   sestříhaný ze Sadora,   vládce vesmíru, plus   nějaký nový (či z něčeho   co sem nevyděl). Děj není   nějak originální (vůbec) a   jde v něm o přerostlýho   mutanta, který požírá   osazenstvo výzkumný   laboratoře. Naštěstí je   zde chrabrý voják, aby   všechno zachránil.   Samozřejmě uvidíme   oblíbený sprchování   hlavních hrdinek, který   rozhodně nejsou k zahození,   jen pořadí smrti bych   prohodil, co naplat. Pěkná   syntezátorová hudba,   slušný herecký výkony a   střídmá stopáž jsou jen k   dobru. Další klasika mých   dětských let.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Hillary Labow

Labow Hillary

Naposled navštívené:
Hillary Labow

Labow Hillary