reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Mustang

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 87% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Archer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.6.2011
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.4.2011
Sparta33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.2.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.7.2011
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.12.2007
ulunka2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.1.2008
Bado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.12.2007
SonnyP
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2007
trekis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34905minih34905Sindibád: Legenda sedmi moří (2003) 
Sinbad: Legend of the Seven Seas n
minih66174minih66174Nákaza (2011) 
Contagion n
minih38424minih38424Resident Evil: Apokalypsa (2004) 
Resident Evil: Apocalypse n
minih63982minih63982Poslední lovci (2010) [Betacam Digital] 
n
minih11787minih11787Magická hlubina (1988) 
Le Grand bleu n
minih5110minih5110Cikánka (1986) 
La gitane n
minih69913minih69913Smrtící orchidej (2011) 
Colombiana n
minih115050minih115050Letadla 2: Hasiči a záchranáři (2014) [2k digital] 
Planes: Fire & Rescue n
minih40742minih40742Pi (1998) 
Pi n
minih55758minih55758Na doraz (2010) 
Due Date n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

87 %
7   - Archer
10 - Miloš11
10 - Sparta33
5   - tvo
7   - Extraktor
10 - žižalka
10 - ulunka2
10 - Bado
8   - SonnyP
10 - trekis

TV Program

ČT1 - DoktorKA

21:05 - 21:59

23 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Na cestě po Ostravsku (2012) [...

21:00 - 21:30

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

20:20 - 21:35

68 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

73 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141730
Osobností: 607037
Fotografií: 527233
Plakátů: 254137
Obsahů a biografií: 130422

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.162/0.138